Tehnički kutak > Styling skutera

Što da radim sa kinezom(italscooter)

<< < (2/7) > >>

StreetRunner:

--- Citat: juric - 25 Ožujak, 2007, 11:20:22 ---
--- Citat: Mr J - 24 Ožujak, 2007, 19:10:59 ---a sto zelis, mijenjati izgled ili tehnicke karakteristike i koliko si spreman uloziti u njega?!

kinezi imaju dobru autonomiju...

--- Kraj citata ---
neznam ja bih prije na izgled jer nebi diro motor(sumljiva mi je kvaliteta kineza) da nebih neš sj#bo,a frendovi mi govore da stavim gljivu,ja sam razmišljo neonke stavit ispod,a žmigavce mjenjat s diodama  :toothy9: :toothy9: :laughing1:

--- Kraj citata ---
ovako ti prijatelji što ti govore za gljivu su obični šminkeri i jebivjetri i nemaju veze s tuningom.
Prvo ovako gljiva ti daje bolji zvuk ali kišno vrime ne odgovara gljivi.Za tvoj skut nema baš puno tuning djelova.
Što se tiče stylinga možeš stavit dosta stvari,pogledaj malo po forumu ali najbolje ti je nestavljat ništa jer ćeš potrošit bezveze lovu a namjeravaš uzimat drugi skut.Ajde stavi sliku svog da vidimo šta se može napravit ako baš inzistiraš

roby44:

--- Citat: juric - 25 Ožujak, 2007, 11:08:30 ---kit 80cc?  ??? kaj je to gdje to nabavit   
sory malo sam glup :'( :-X :(

--- Kraj citata ---

kit= cilindar, glava, klip...  povecat ces kubikazu sa 50 na 80cc i tu ces znacajno dobit. ako bas zelis ulagat onda si to stavi.
oko 800kn

ryder on the storm:

--- Citat: roby44 - 25 Ožujak, 2007, 14:11:12 ---
--- Citat: juric - 25 Ožujak, 2007, 11:08:30 ---kit 80cc?  ??? kaj je to gdje to nabavit   
sory malo sam glup :'( :-X :(

--- Kraj citata ---

kit= cilindar, glava, klip...  povecat ces kubikazu sa 50 na 80cc i tu ces znacajno dobit. ako bas zelis ulagat onda si to stavi.
oko 800kn

--- Kraj citata ---
da,stavi kit,motor će ti ići k'o luna ili kymco

Doomsday:
Da, ić će, ali oće li stat... :laughing7:

roby44:
ici ce on bolje od njih dvoje zajedno. kolko sam skuzio vani po forumima jako dobro idu s tim kitevima, inace su aluminijski. sama ta cinjenica ti govori da je to puno bolje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju