Tehnički kutak > Tuning skutera

Zvuk od top performance- Narda

<< < (6/14) > >>

P.A.L.A.C:

--- Citat: Mr J - 26 Ožujak, 2007, 20:00:22 ---Imam u planu staviti na SP-a prijenos od FX-a i lakse rolice 1gr (14.5gr) i tvrdje opruge na kvacilo... Sumanjam da takvom setupu moze ista bilo koji midrace...

JEdan decko iz Zupanje je na slicnom setupu oprao MHR team...

--- Kraj citata ---

jel ti taj decko reko da je taj team prelose postelan... od prijnosa samo ima multivar i deltu(a race je gore) tako da. plus sto ni smjesa ne valja. jbga

inace na due se karika mjenja svakih 4 tkm moze i duze al ... o tom po tom.

inace moj motor s ovim setupom sa serijskom strujom vrti 13 t okretaja dok sp mislim oko 9.

moj ide po satu 130kmh, a sp oko 140km/h.  :o

P.A.L.A.C:
Bas kad sam slago svoj i imo sam nekih sitnih problemcica i cesto sam se cuo sa narxom, igxom, mirtom, ivorom i tom ekipom (zzna Mr J kolko likovi znaju), i svi do jedan su mi rekli da midrace pere u ubrzanju sp-a ...  :toothy9:

al ja bi svejedno sp-a jel sp je sp.  :notworthy:

Mr J:

--- Citat: P.A.L.A.C - 26 Ožujak, 2007, 22:14:14 ---Bas kad sam slago svoj i imo sam nekih sitnih problemcica i cesto sam se cuo sa narxom, igxom, mirtom, ivorom i tom ekipom (zzna Mr J kolko likovi znaju), i svi do jedan su mi rekli da midrace pere u ubrzanju sp-a ...  :toothy9:

--- Kraj citata ---

Midrace je mnogo kraceg vijeka i nestabilniji je i previse para se ulozi da bi se dobilo to sto ti kratko vrijeme daje gust...

Ali Sp sa kracim prijenosom (od FX 125) i drugim rolicama i oprugama na kvacilu skine svaki midrace...

No dobro otisli smo daleko od teme a ona je Zvuk od Narda...

Meni se osobno vise svidja Yasuni i svatko ce ti reci da je kvalitetniji...

ryder on the storm:

--- Citat: Mr J - 26 Ožujak, 2007, 22:18:53 ---
--- Citat: P.A.L.A.C - 26 Ožujak, 2007, 22:14:14 ---Bas kad sam slago svoj i imo sam nekih sitnih problemcica i cesto sam se cuo sa narxom, igxom, mirtom, ivorom i tom ekipom (zzna Mr J kolko likovi znaju), i svi do jedan su mi rekli da midrace pere u ubrzanju sp-a ...  :toothy9:

--- Kraj citata ---

Midrace je mnogo kraceg vijeka i nestabilniji je i previse para se ulozi da bi se dobilo to sto ti kratko vrijeme daje gust...

Ali Sp sa kracim prijenosom (od FX 125) i drugim rolicama i oprugama na kvacilu skine svaki midrace...

No dobro otisli smo daleko od teme a ona je Zvuk od Narda...

Meni se osobno vise svidja Yasuni i svatko ce ti reci da je kvalitetniji...

--- Kraj citata ---
kakav je zvuk od tog yasunia,jel dobok ili tanak,jak ili tiši?
ima li neki setup,da traje  barem 10t km,midrace?Koliko košta ta promjena karika?

ryder on the storm:
E,da, sorry šta offtopiciram,ali, koliko bi mogao dobiti na ubrzanju i krajnjoj bez kita,tj.sa auspuhom,multivarom,flyclutchom,...sta još treba doć....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju