Tehnički kutak > Tuning skutera
Zvuk od top performance- Narda
Mr J:
ma ide 150!!!!
Sta vam je?!
ryder on the storm:
--- Citat: ADRO 3 - 26 Ožujak, 2007, 19:11:58 ---ako je sve dobro nastelano naci due+ i nardo u kombinaciji sa 21-24mm rasplinjacem ide i do 120-130 kmh
--- Kraj citata ---
koliko soma kilometara bi to moglo trajati?,stavio bi frgu od 19, jer je lakše naštelati,i manje troši.
Mr J:
--- Citat: ryder on the storm - 26 Ožujak, 2007, 19:16:07 ---
--- Citat: ADRO 3 - 26 Ožujak, 2007, 19:11:58 ---ako je sve dobro nastelano naci due+ i nardo u kombinaciji sa 21-24mm rasplinjacem ide i do 120-130 kmh
--- Kraj citata ---
koliko soma kilometara bi to moglo trajati?,stavio bi frgu od 19, jer je lakše naštelati,i manje troši.
--- Kraj citata ---
Due+ ti je gusani kit i traje dosta dugo... (na nekih 9000 km mijenjas kariku drugi put, mozda i ranije ovisi o njenoj potrosenosti) cilindar se moze brusiti (tocan naziv postupka obrade je honanje ali svi ih "bruse"), dosta je trajan, mislim da je najbolji izbor ukoliko zelis da motor ima jako dobro ubrzanje a i trajnost...
BlitzMan:
moj frend ima aeroxa full top perfornance, TPR kit a sta mu to znaci kad nezna nastelat, on i ostali frendovi, ja mu kazem da stavi crveni centralni al ne on je uvjeren da je njegov zuti ili koji vec bolji
odere ga svaki sp180 ljepo postelan ili samo u dobrom stanju
Mr J:
Imam u planu staviti na SP-a prijenos od FX-a i lakse rolice 1gr (14.5gr) i tvrdje opruge na kvacilo... Sumanjam da takvom setupu moze ista bilo koji midrace...
JEdan decko iz Zupanje je na slicnom setupu oprao MHR team...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju