Tehnički kutak > Tuning skutera

Longjia LJ50-QT-4 -odblokirani cdi?

<< < (2/14) > >>

dino_sk:

--- Citat: generalRage1982hrv - 30 Travanj, 2009, 19:37:06 ---a rijesio sam i to
stavili smo od yamahe aerox (naravno odkljucani)
sada vrti na solidnih 12000okr/min
75km/h max pri kilazi 95kg -njegove mase + 96kg moje mase
uz sirenje cilindra i mjenjanje valjcica bit ce mnogo bolje
uhhh jos jedno pitanje
dali tko ima sta dijelova za aerox kao sto su cilindar(zracno hladjenje),klip, klipnjacu, karburator,..... ? ako da nek mi se javi posto ova longjia ima isti motor(agregat/masinu) 

--- Kraj citata ---
jesi ti normalan ?? ::)

luna500rr:

--- Citat: dino_sk - 30 Travanj, 2009, 19:52:16 ---jesi ti normalan ?? ::)

--- Kraj citata ---

mjerio obrtomjerom za 4t baotiane  :toothy9:

Aleks:
I da se moze zavrtit do 12k (variomat bez rolina i remena) , raspao bi se skuter u roku odmah.

generalRage1982hrv:
hehhehehehhe
pogresno
e vako ak niste znali ja sam matori mehanicar i mjereno je sa unervazalnim digitalnim obrtomjerom sa stroboskopom (sa remenom i svime
drzi okretaje na ~10.000 prilikom voznje)
dvotaktna makinja podnosi okretaje do 21000 (testirano na derbi predatoru) sta je prilikom voznje na nekih 19.000
ako neznate sta je tunning ja vam dajem i instrukcije hahahhahahaha (šala)
omjer prijenosa nevalja mjenjati jer sj*b* makinju(iskrivi radilicu i klipnjacu) tj preoptereti je
tako da cu ostati pri ovom omjeru pa ako sve bude ok budem snimio makinju kako pegla bar 100km/h  :happy6:

luna500rr:
oni mali motorici iz onih trimera, RC auta imaju modela preko 20000rpm, ali bas skuteri, jos kinezi i nevrte ni na nogarama ni pola, osim TGB-a koji u zraku po satu navrti 12000, ali i on u voznji ne preko 8000 :icon_scratch:
A TVOJA LONGIJA SA ORGINAL VALJCIMA 10000 U VOZNJI
cekaj rjec strucnjaka, nesto tu nije ok

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju