Tehnički kutak > Tuning skutera
Longjia LJ50-QT-4 -odblokirani cdi?
generalRage1982hrv:
--- Citat: luna500rr - 02 Svibanj, 2009, 22:48:49 ---dobro se dere, kako ide???
gdjeima za kupiti taj cdi i ima li mozda tko shemu???
--- Kraj citata ---
e vako ima ti shema samo ova je malkice drukcija od orginalnog cdi-a (bolje izbjegavat jer ovi u chipoteci nemaju pojma za zamjenske dijelove koji su navedeni na shemi)
nemojte se cuditi da je za 600cca LOL to je shema samo za jedan cilindar
ima likova koji su vec isprobali i radi lol
http://www.transmic.net/gbanalog.htm
sutra cu baciti sliku i serijski broj od cdi-a (posto mogu samo s mobitelom snimat jer je mali ucio kameru plivati u kadi)
luna500rr:
nije komplicirana, ja ocekiva neko cudo :icon_biggrin: Sta se steuje na ovom R3?
jesi primjetio ikakve promjene tokom voznje?
generalRage1982hrv:
--- Citat: luna500rr - 02 Svibanj, 2009, 23:04:57 ---nije komplicirana, ja ocekiva neko cudo :icon_biggrin: Sta se steuje na ovom R3?
jesi primjetio ikakve promjene tokom voznje?
--- Kraj citata ---
da ide 70-75 i bas nevristi dok se vozi
kad promjenim valjcice valjda ce ici bolje
r3 ti je potenciometar za stelanje okretaja (bar tako kaze)
dino_sk:
Par stvari zelim reci :redface: :) :)
1.ti zelis reci da sad imas 10000 okretaja u voznji sa tim spuhom i standardnim cilindrom i klipom i s rolicama od 6 ili 8g , samo sa odblokiranim cdi-em, neznas ni ti tocno koje su unutra, sorry al nemoguca misija, to ti ni sa kerozinom nebi uspjelo :drunken_smilie:
2. velis nemas obrtaljku da izmjeris trenutne okretaje , a tu pises da se vrti u voznji na 10000rpm-a sa serijala spuhom ::) sorry al mission impossible 2 :laughing3: tamo spominjes da ides u servis da ti mjere , na cemu mjere jel imaju dyno stol ??
3. vozio sam tu kopiju minarelli masine 10000km i znam o cemu pricam :)
4. ak stvarno imas tih 10000rpm-a sa 6g rolicama na toj masini pa ti bi trebao ici debelo debelo preko 70-75 po satu :happy3:
nemogu vjerovat u sta je forum postao , onaj pise neznam sta je svjecica a rastavio blokove do zadnjeg serafa u potrazi za njom , ovaj serijsku lunu sa svim serijskim gore osim cdi-a vrti na 10000 rpm-a u voznji ....itd.....itd :dontknow:
zalosno ali istinito :'( :toothy3:
luna500rr:
Koliko ovo ima okretaja po videu, meni se ne cini bas puno vise od obicnog odblokiranog cdi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju