Tehnički kutak > Tuning skutera
Longjia LJ50-QT-4 -odblokirani cdi?
luna500rr:
Zar taj CDI povecava okretni moment ???
Rolice malossi ti dodju 60-70kn
crazy marek:
--- Citat: generalRage1982hrv - 01 Svibanj, 2009, 14:27:06 ---karburator je vec promjera 16.5 a i dizna je prevelika (mozda kad bi nabio manju diznu)
bilo bi odlicno kad bi mi rekao koji savjet tj misljenje
jer dvije glave su pametnije od jedne hehehhe (posto imas lunu dat cu ti serijski broj od cdi-a pa vidi dali ti odgovara za tvoju makinju (ovaj model ima totalno otkljucani okretni moment tako da ces malo morati pojacati ulju na pumpi <-savjet mog kolege mehanicara jer on ima pun k vise iskustva i odveo sam skuter kod njega danas da ga do ponediljka sredi jer se meni neda tj žena zajebava))
[/quo
ajde daj neku sliku ako imas od kojeg skuta pase cdi na lunu.......
btw-za kaje ona siva zica na cdi-ju sta ide posebno van
--- Kraj citata ---
marko189:
ta siva žica i mene zanima, pa ako neko zna nek nam odgovori hvala! btw evo slike http://img4.imageshack.us/my.php?image=dsc01396f.jpg
generalRage1982hrv:
--- Citat: luna500rr - 02 Svibanj, 2009, 02:58:52 ---Zar taj CDI povecava okretni moment ???
Rolice malossi ti dodju 60-70kn
--- Kraj citata ---
da povecava
danas sam opet rastavio makinju lol
jebi ga sve je vraceno na staro jer je umalo zaribao i karike su ostavile jebeno dobar urez u cilindru
tako da sad je sve vraceno osim cdi-a
ovaj cdi je full otkljucan tako da sam morao dodatno pojacati ulje
mestar je nesto caprkao i vidio isto da nesto nije u redu tako da jebiga NE :nono: :nono: preporucuje širenje cilindra jer je tanka stijenka mada radilica moze podnjeti veci klip (moram naci bolji cilindar i veci naravno :laughing7: )
evo video i nekontam zasto ima rupu u okretajima ?? :dontknow: :dontknow:
http://www.youtube.com/v/XZplNhMoXR4&hl=en&fs=1
nepitaj : nemam girometar (obrtomjer) kod kuce moram ici u servis da vidim okretaje a usput sam danas narucio digitalni obrtomjer pa cemo vidit kad dodje
luna500rr:
dobro se dere, kako ide???
gdjeima za kupiti taj cdi i ima li mozda tko shemu???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju