Općenito > Maxiskuteri

125 4t

<< < (5/7) > >>

stuntjunkie:
i mene zanima
nemoze da se nadje

d3xt3r:
Ajde kada si pametan nadi ti u trazilici hebote... Ja se bas ne snalazim ovdje jer sam jos nov....

goga100:

--- Citat: d3xt3r - 19 Svibanj, 2009, 09:30:20 ---Da ne otvaram novu temu imam par pitanja u vezi VX 125 stariji model ( do 05.).... Koja je razlika izmedi ST i VX?????
Kolika je prosjecna potrosnja tog motora??? Koliku max. brzinu doseze??? Te koliko bi vrijedio jedan takav motor npr 05. god... Ima svakakvih cijena po oglasnicima pa niti sam ne znam....

Hvala  :toothy11:

--- Kraj citata ---
st je noviji model.ima na prednjoj plastici ko neku zastitu od vjetra i jos par detalja ali se to sve skida,,prosjecna potrosnja je 4.5l.max brzina oko 120 po satu, 05.god bi vrijedio ako ocuvan nekih 15tkn,

gun_rider:
je je ide 210 ali uspravan...kad se sagneš i više ::)

duje87:

--- Citat: gun_rider - 20 Svibanj, 2009, 00:00:51 ---je je ide 210 ali uspravan...kad se sagneš i više ::)

--- Kraj citata ---

aj topa ne lici warriorovske komplekse tu..to sta warrior nemoze 100 po celelru,ne mora znacit da vx ne moze :laughing6:

NHF,zajebajen se..120 po celeru definitivno ide,samo je pitanje koliko celer krade,a u to niko ne moze ulazit..potrosnja je tu cca 4,5 litre i to je to..sta su novjiij motori to su sve zaguseniji sa eko normama

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju