Općenito > Maxiskuteri
125 4t
speoon:
akio hoćeš 4t onda uzmi gp1 125 :icon_thumright: isti ti je kao 250 samo slabija mašina ako ćeš divljati to ti je izvrsno riješenje
goga100:
ovako stvari stoje,posto imas 16 godina vjerujem da nezelis neku fotelju koja ima 160+kg koja je "troma",znaci imas ponudeno derbi gp1 125,runner st/vx 125 yamaha x-max 125 madison 125 nexus 125 itd, zadnja dva su isto sportski skuteri ali nije to to(moraju na djetu), gp1 i runer imaju iste masine leader koje kad ti postanu "slabe" lako pretvoris u 200,runner ili derbi?. sam odluci, runner malo je brzi i kvaliteta izrade je na njegovoj strani dok je gp1 ljepsi,sad na tebi je da odlucis
stuntjunkie:
E hvala...znam da ce mi biti slab,ali ja vise volim kad imam polozeno i mogu da se vozim lepo gde i kad hocu,ali zato imam yz250f za izivljavanje...xD
Pozdrav
d3xt3r:
Da ne otvaram novu temu imam par pitanja u vezi VX 125 stariji model ( do 05.).... Koja je razlika izmedi ST i VX?????
Kolika je prosjecna potrosnja tog motora??? Koliku max. brzinu doseze??? Te koliko bi vrijedio jedan takav motor npr 05. god... Ima svakakvih cijena po oglasnicima pa niti sam ne znam....
Hvala :toothy11:
goga100:
trazilica je tvoj prijatelj,avakva pitanja su bila sto puta
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju