Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR tuned,prosvijetli me
duje87:
--- Citat: black-rox - 14 Svibanj, 2009, 13:52:49 ---Ima minarelli i na strani variomata granicu,a piaggio nema nigdje,ali opet da ga gurneš i malo više niš mu neće biti,najveće sranje more biti da ga sjebe i da izleti van drugo ništa :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma di ima granicu na strani variomata? ja ne znan koju masinu ti imas na aeroxu ;D
fatal1ty:
--- Citat: duje87 - 14 Svibanj, 2009, 15:15:30 ---ma di ima granicu na strani variomata? ja ne znan koju masinu ti imas na aeroxu ;D
--- Kraj citata ---
Ima ona dva zuba,kad vanjski rub semeringa dotakne drugi zub bloka ušao je do kraja :icon_thumright:
A drugi semering kod magneta je fiksiran s onim osiguračem,on nemože izletiti van ni da hoće.Što se tiče semeringa na minarelliju su puno kvalitetnije izvedeni nego na piaggiu,a isto tako i ležajevi.+ sve to još su jeftiniji.A da nepričam o tome kako je minarelli puno jednostavniji blok,počevši od uljne pumpe i hlađenja.Piaggiu ja dajem jedino plus za 12mm bolcnu,hlađenje kroz blok jer mi se čini efektivnije puno i zbog 136mm polutki te kvalitetnijeg standardnog kvačila,većih rolica i tako nekih stvari.
black-rox:
--- Citat: duje87 - 14 Svibanj, 2009, 15:15:30 ---ma di ima granicu na strani variomata? ja ne znan koju masinu ti imas na aeroxu ;D
--- Kraj citata ---
Ma bar sam se minarelli mašin anaslagal i svaki ima zub taj,a piaggio nikad mi nije baš legal ima dobrih riješenja ali ima i čudnih stvari,a peugeot radio jednom i nikada više to u moju garažu više ne ide........ :icon_biggrin:
vpucko:
nema granicnik nego ima malo udubljenje u koje upadne semering, a s strane magneta ima sesir koji nalegne i nemoze dalje od toga :)
charnel:
--- Citat: fatal1ty - 14 Svibanj, 2009, 17:20:21 ---...zbog 136mm polutki te kvalitetnijeg standardnog kvačila,većih rolica i tako nekih stvari.
--- Kraj citata ---
134mm su polutke
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju