Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR tuned,prosvijetli me

<< < (15/37) > >>

black-rox:

--- Citat: 3alfa3 - 12 Svibanj, 2009, 21:57:32 ---I ja litijevom, ali samo na unutarnjoj strani semeringa gdje dolazi do trenja.
Bitno je kod semeringa da ih se ne zgura skroz do lagera jer onda dolazi do nepotrebnog trenja i moguce stete

--- Kraj citata ---
Moja greška na ovo minarelli ima granicu,ali piaggio nema tako da može ući do ležaja,ali opet nabiješ ga unutra tako da bude u ravnini s blokom,a šteta neznam kakva bi mogla biti i da ih nabiješ više pa da dodiruje ležaj jedino da se sjebe semering drugo nema šta biti :icon_thumright:

Slaven89:
lijepo vjeko..doci cemo ja i mario sutra do tebe malo da vidimo kako to funkcionira..

duje87:

--- Citat: black-rox - 14 Svibanj, 2009, 01:48:47 ---Moja greška na ovo minarelli ima granicu,ali piaggio nema tako da može ući do ležaja,ali opet nabiješ ga unutra tako da bude u ravnini s blokom,a šteta neznam kakva bi mogla biti i da ih nabiješ više pa da dodiruje ležaj jedino da se sjebe semering drugo nema šta biti :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

minarelli ima granicu na strani magneta,al nema na strani variomata,dok piaggio nema nigdi granicu,al puno lakse je ubacit onaj na strani variomata,nego onaj na magnetovoj strani..onaj mora ic unutra cini mi se 11,8mm

black-rox:

--- Citat: duje87 - 14 Svibanj, 2009, 12:21:31 ---minarelli ima granicu na strani magneta,al nema na strani variomata,dok piaggio nema nigdi granicu,al puno lakse je ubacit onaj na strani variomata,nego onaj na magnetovoj strani..onaj mora ic unutra cini mi se 11,8mm

--- Kraj citata ---
Ima minarelli i na strani variomata granicu,a piaggio nema nigdje,ali opet da ga gurneš i malo više niš mu neće biti,najveće sranje more biti da ga sjebe i da izleti van drugo ništa :icon_thumright:

igor.sb:
ma misli na semering jer ima onaj ''sesiric''

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju