Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR tuned,prosvijetli me

<< < (11/37) > >>

kristijanSR70:
a kako je i Hac reko rolni za stelanje cca 150 kn a ti sad imas dvoje role a NI 4,7 NI 5,1 NIJE TO TO

vjeko86:
evo da vas sada ćujem,uspio sam da mi skuter ide normalno i to fuš metodom bušenja rolica i dobio sam 4g

,naravno to će biti privremeno

e sad mi je počeo trokirati,hm,gore je dizna bušena na 80,i prekriven usis na air boxu negdje malo više od pola rupe je

otvoreno,i trokira mi i na startu i na krajnjoj,znaći možda su mi i prelagane ove sada rolice,ali to će biti samo privremeno,

da li da stavim manju diznu ili što,ubiti trebao bi se igrati s karbom sada,gledao sam svijećicu,po meni je

smjesa ok

kristijanSR70:
e sad imas još jedne ispravne rolice pa i nje izbuši na 4,2 g pa probaj ako nevalja kupi nove role pa ih buši opet   :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Drnda:
pa ako trokira sto si busio diznu, to znaci da ima previse benge.. stavi koji broj manju diznu ili otvori tu rupu na airboxu malo vise, a sa laksim rolicama ima vece okretaje tako da mu treba malo vise benge i zraka..

vjeko86:
evo nakon stavljanja lakših rolica skuter mi se fino vrtio i radio,prešao tako 5 km,i skuter mi se počeo gušiti i na kraju se ugasio,

cijelo popodne sam se zajbavo sa karbom,pa vakum ventil,dok nismo ja i Kristijansr70 danas skinili multivar i vidjeli da mi je ispao semering na radilici,na njega sam prvo i posumnjao,zašto,kako,šta da sad radim,uzeti novi semering,nabiti ga unutra i voziti dalje,ne bih htio da mi se za 50 km opet to dogodi,što je najjače nisam ja montirao gore nego ''MAJSTOR'' :angry9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju