Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR tuned,prosvijetli me

<< < (10/37) > >>

vjeko86:

--- Citat: gumy - 04 Svibanj, 2009, 14:45:37 ---pa poštelaj onda prvo karburator kako spada, a tek onda na prijenos...

koja dizna ide u taj karb? m6? koja je sad unutra?

--- Kraj citata ---

da M6 su dizne,i sada je gore 76 dizna

fatal1ty:

--- Citat: vjeko86 - 04 Svibanj, 2009, 16:10:13 ---da M6 su dizne,i sada je gore 76 dizna

--- Kraj citata ---

Dobra diza "od oka" za airbox bez lulice,poštelaj iglu,smjesu,po potrebi promjeni iglu ali neznam gdje ćeš to nać i sumnjam da budeš.Pogotovo za 17,5...
Prijenos,sigurno ti netreba crveni centralni,nabavi si žuti i bijeli malossi,paket federića za kvačilo koje imaš,kevlar remen,i gramaže rolice u rasponu 4-5g,s time ćeš sigurno uštelat.Nema tu velike filozofije nije to mhr team setup,puno ljudi ti je reklo istu stvar otprilike.

igor.sb:

--- Citat: fatal1ty - 04 Svibanj, 2009, 15:07:10 ---o ima ima,ja sam bio složio jedan setup sa 3,6 g na trophyu i zx-u,na krajnjoj se samo malo prevrtavao,ali je skut trgao...naravno federi na kvačilu su bili crni od piaggia jedva našpanani(znači jebeno tvrdi),čim si dao gas mali grize odma na zadnji ;)

--- Kraj citata ---

crni malossi? najmeksi za serijsko kvacilo?  :icon_scratch:

--- Citat: fatal1ty - 04 Svibanj, 2009, 16:47:22 ---Dobra diza "od oka" za airbox bez lulice,poštelaj iglu,smjesu,po potrebi promjeni iglu ali neznam gdje ćeš to nać i sumnjam da budeš.Pogotovo za 17,5...
Prijenos,sigurno ti netreba crveni centralni,nabavi si žuti i bijeli malossi,paket federića za kvačilo koje imaš,kevlar remen,i gramaže rolice u rasponu 4-5g,s time ćeš sigurno uštelat.Nema tu velike filozofije nije to mhr team setup,puno ljudi ti je reklo istu stvar otprilike.

--- Kraj citata ---

sa tom 76 moze raditi samo ako je lulica gore il pola rupe prekriveno, igla je na 2 odozdol valjda

ima onu debelu tupu iglu mislim A12

ima bijeli i zuti feder i zute za fly, nema sta kupovat  :toothy11:

vjeko86:
niti mi pada napamet išta kupovati više,

evo stavio sam sada bijeli centralni i 5.1g rolice,na startu se prevrti i povuče fino,do nekih 30 km,e onda se okretaji smanje i konstantno drže do nekih 95 po satu,to kad krećem s mjesta,u vožnji sam na krajnjoj i spustim brzinu na nekih 70 napucam gas i malo bolje ubrza do istih 95 po satu,nego kad su bile 4,7g rolice,

sad ću se malo tako vozikati,a onda vratiti žuti centralni pa da onda vidimi :hmh:

kristijanSR70:
da vjeko al onaj dan sam ti mjerio 90 km/h autom a po satu si svom iso 100 sad ides još sporije....... možemo ti probat stavit moj spuh i role pa ces vidit kombinaciju (ko sisa)
ja kad sam stavio novi centralni bijeli onda mi je povlačio do 40 ok i onda dosta padnu okretaji i teli se do 105- 110....vratio sam nazad stari onaj malossi i sve ok.....ajd di uslikaj svoju svjećicu pa pokazi ljudima kakva ti je smjesa.......po meni ok!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju