Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
A ko ce bit, hajduk? nema tolko penala...
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9
rijeka uvjek sjebe hajduk ili hajduk rijeku , to je tako zasto varteks ili osijek ne sjebe dinamo, a valjda jer je i to tako
1999te cini mi se..u splitu se odlucivalo ko ce bit prvak hajduk rijeka ili croatia(hahahahah)i rijeka je pobijedila 3:1 i cili poljud je pljeska rijeci i cestita in,e a onda je isto BANDA purgerska rijesila da rijeka ostane bez tog prvenstva iako je koliko me pamcenje sluzi rijeka igrala zadnju utakmicu doma sa osijekon i to je bilo sve osim utakmice..tako da ne znan jel iko od nas koji ne zivimo u metropoli olitiga zg skoro pa nema sanse za osvojit prvenstvo..di je dinamo bia u staroj drzavi? nigdi jer nije ima tuđmana mamića i ostalu mašineriju..i ima istine u onome sta dosta njih kaze ZG=BG,ono sta je za nas dalmatince i ostale prije bia beograd,sad je zagreb..al kome ces išta objasnit na ovon forumu kad je dosta njih jos onda u pelenama bilo,iako ni ja nisna dovoljno star a bi govoria o staroj drzavi,al sve mi je jasno sta se dogadja u ovoj bar sta se baluna tice jer san 1998 pocea ic na utakmice
ajde prije neg sto te pocmem vrjeđat mozda si krivo mislio il neznam sta vec,daj se informiraj bog te j#bo blesavi pa di ces rec da je dinamo u jugi bio niko i ništa daj se skuliraj i odi igrat balun ..... e bogati (lol)