Općenito > Generalno o skuterima
Yamaha Aerox vs. Aprilia SR vs. Gilera Runner
dhorvat:
--- Citat: bijesna glista - 26 Srpanj, 2009, 10:31:51 ---...jer minareli je ipak minareli i da se bolje naoštriti od piagia mada kada sjednem na braticev rox imam osjecaj da letim i da jebeno povlaci,a ustvari ga ubijem sa svojim runner-om jer je fealing na roxu drugačiji....daje dojam veceg i snažnijeg ubrzanja,ali to je sve.........
--- Kraj citata ---
Ajmo ovako razmišljati. Cijela ta poanta je da se radi o GUŠTU! :toothy11: Gušt je kada ti osjetiš da nešto ide i osjetiš adrenalin. Nebitno kolko se voziš i kako ubrzavaš :icon_thumright: Ako je na Roxu veći gušt nego na Runneru a idu isto onda ću naravno uzet Roxa.
Jer to kaj je Runner jači a nema tog gušta onda to nije to. :dontknow: Uvijek možeš uzet nešto još jače :drunken_smilie: Ali i to drugo ne mora značit da je veći gušt vozit :glasses9:
SlowRider:
--- Citat: dhorvat - 26 Srpanj, 2009, 12:11:51 ---Ajmo ovako razmišljati. Cijela ta poanta je da se radi o GUŠTU! :toothy11: Gušt je kada ti osjetiš da nešto ide i osjetiš adrenalin. Nebitno kolko se voziš i kako ubrzavaš :icon_thumright: Ako je na Roxu veći gušt nego na Runneru a idu isto onda ću naravno uzet Roxa.
Jer to kaj je Runner jači a nema tog gušta onda to nije to. :dontknow: Uvijek možeš uzet nešto još jače :drunken_smilie: Ali i to drugo ne mora značit da je veći gušt vozit :glasses9:
--- Kraj citata ---
vidio si na meetu sto radi moment, moze skut vristati ali nije to to.
BRICKS:
za mene je sr naljepši scoot,ali ja bi preporučio aeroxa :) :icon_thumright:
bijesna glista:
--- Citat: 3alfa3 - 26 Srpanj, 2009, 11:44:52 ---Od kud ti ta informacija?
--- Kraj citata ---
Pa iz raznih iskustava,sa foruma,i sto sam se uzivo uvjerio.Jednostavno minareli masine su zivahnije kako god okreneš.Nebi bilo lose otvoriti temu da vidimo sto forumaši misle o tome.Ja vozim runner-a ali opet dajem jedan bod vise minarelli-ju upravo zbog toga........Dakako ovdje govorimo o klasi 50 i 70 ccm.
marko_AeRoX:
ja oduvijek smatram runnera prenapuhanim... svi to voze pa se fala bogu izdvajam iz skupine na roxiju :) al ne dam ga ni za jednu SRku ni za jednog runnera... jednostavno aerox je za mene pravi odabir :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju