Općenito > Generalno o skuterima

Yamaha Aerox vs. Aprilia SR vs. Gilera Runner

<< < (11/22) > >>

dhorvat:

--- Citat: bijesna glista - 26 Srpanj, 2009, 10:31:51 ---...jer minareli je ipak minareli i da se bolje naoštriti od piagia mada kada sjednem na braticev rox imam osjecaj da letim i da jebeno povlaci,a ustvari ga ubijem sa svojim runner-om jer je fealing na roxu drugačiji....daje dojam veceg i snažnijeg ubrzanja,ali to je sve.........

--- Kraj citata ---

Ajmo ovako razmišljati. Cijela ta poanta je da se radi o GUŠTU!  :toothy11: Gušt je kada ti osjetiš da nešto ide i osjetiš adrenalin. Nebitno kolko se voziš i kako ubrzavaš  :icon_thumright:  Ako je na Roxu veći gušt nego na Runneru a idu isto onda ću naravno uzet Roxa.

Jer to kaj je Runner jači a nema tog gušta onda to nije to.  :dontknow:  Uvijek možeš uzet nešto još jače  :drunken_smilie: Ali i to drugo ne mora značit da je veći gušt vozit  :glasses9:

SlowRider:

--- Citat: dhorvat - 26 Srpanj, 2009, 12:11:51 ---Ajmo ovako razmišljati. Cijela ta poanta je da se radi o GUŠTU!  :toothy11: Gušt je kada ti osjetiš da nešto ide i osjetiš adrenalin. Nebitno kolko se voziš i kako ubrzavaš  :icon_thumright:  Ako je na Roxu veći gušt nego na Runneru a idu isto onda ću naravno uzet Roxa.

Jer to kaj je Runner jači a nema tog gušta onda to nije to.  :dontknow:  Uvijek možeš uzet nešto još jače  :drunken_smilie: Ali i to drugo ne mora značit da je veći gušt vozit  :glasses9:

--- Kraj citata ---

vidio si na meetu sto radi moment, moze skut vristati ali nije to to.

BRICKS:
za mene je sr naljepši scoot,ali ja bi preporučio aeroxa :) :icon_thumright:

bijesna glista:

--- Citat: 3alfa3 - 26 Srpanj, 2009, 11:44:52 ---Od kud ti ta informacija?

--- Kraj citata ---

Pa iz raznih iskustava,sa foruma,i sto sam se uzivo uvjerio.Jednostavno minareli masine su zivahnije kako god okreneš.Nebi bilo lose otvoriti temu da vidimo sto forumaši misle o tome.Ja vozim runner-a ali opet dajem jedan bod vise minarelli-ju upravo zbog toga........Dakako ovdje govorimo o klasi 50 i 70 ccm.

marko_AeRoX:
ja oduvijek smatram runnera prenapuhanim... svi to voze pa se fala bogu izdvajam iz skupine na roxiju :) al ne dam ga ni za jednu SRku ni za jednog runnera... jednostavno aerox je za mene pravi odabir :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju