Općenito > Generalno o skuterima
Yamaha aerox 50cc vs 100cc
DvdAerox:
--- Citat: ichko - 30 Travanj, 2009, 21:07:50 ---Ima malossi sport i polini sport 110ccm, leovince zx auspuh, dva modelia techginasa (ili kako vec nzm napisat ;D) ima malossi multivat, naravno karbova kolko oces...Ja nista vise nisam nasao...
--- Kraj citata ---
imas deltu, torque, usis, vario.... uglavnom svega a i kit od 125cc, samo njega nisam nasao na attacku i centru, kakogod negdje sam citao o njemu, ima i od topa 110cc za roxa... radilice neznam dali ima... a struje nisam isto nasao....
ichko:
A nisam znao tj nisam ja bas toliko toga nasao, ako je tako ipak ima dovoljno da se sastavi jedan fini setup za svakodnevnu voznju, sa dosta dobrim performansama, a opet dosta trajan....Usput jedan mi prijatelj ima samo zx-a na roxa 100 i motor jednostavno leti, dize na zadnji ko od sale...max brzina po satu i preko 110 po ravnom...
Aerox3:
A koja je jeftinija za odrzavanje i da li se 100-tka vise kvari nego 50-tka jer bi ja mozda mijenjao 50cc za 100cc pa sta vi mislite o tome jer 50cc nije bas za uzbrdica
S.F. sf2:
nemoj gledat 100cc,to je promasaj,ak te muci uzbrdica stavi kit.
cvele60:
--- Citat: S.F. sf2 - 04 Svibanj, 2009, 19:23:07 ---nemoj gledat 100cc,to je promasaj,ak te muci uzbrdica stavi kit.
--- Kraj citata ---
SI bas siguran.... :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju