Općenito > Generalno o skuterima
Yamaha aerox 50cc vs 100cc
DvdAerox:
ja sam vozio nakitanu 100, neznam dali je bila 110 ili 125, uglavnom jedan od tih kiteva je bio, malossi uglavnom.... kakogod due+ ga dere bez beda...
S.F. sf2:
rox 100cc i speedfight 100cc su bzvz. masine,malo sredjena 50cc ih skida a i nema tuning dijelova za njih,vozio oba dvoje i nije me bas ocaralo,uglavnom 50cc je best buy
dr.josip:
--- Citat: dhorvat - 25 Travanj, 2009, 14:07:10 ---Na 100-ki imaš filing ko da ideš puno jače nego kaj to stvarno ideš :icon_thumright:
Stotka ima 8 konja, a pedesetka od 3-6 (ovisno o godini).
I to su sve razlike. Jer ostalo je sve skoro isto (plastike, kočnice, kotači...)
EDIT:
100-ka je zračnjak, 50 je LC.
Stotka nema rupe za hlađenje kilera na prednjoj maski :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Aerox 50ccm...ovo za snagu i godište...
Znaš možda kako to ide ?
Konkretno me zanima 2005 godina...koliko ima HP ?
čisto iz znatiželje, jer moj bez blokada je išao oko 75 km/h...
DvdAerox:
--- Citat: S.F. sf2 - 27 Travanj, 2009, 16:29:02 ---rox 100cc i speedfight 100cc su bzvz. masine,malo sredjena 50cc ih skida a i nema tuning dijelova za njih,vozio oba dvoje i nije me bas ocaralo,uglavnom 50cc je best buy
--- Kraj citata ---
za aeroxa 100 ima tuning djelova, al neznam kolko ih se da nabavit kod nas, plus toga sto je skoro kompletni izbor samo od malossija..
ichko:
Ima malossi sport i polini sport 110ccm, leovince zx auspuh, dva modelia techginasa (ili kako vec nzm napisat ;D) ima malossi multivat, naravno karbova kolko oces...Ja nista vise nisam nasao...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju