Općenito > Propisi
Totalna steta, prihvatiti ponudu osiguranja ili ne
marko.p:
žali se i dobit ćeš do 1000 kn ali više ne....to ti je totalna šteta zato jer je popravak skuplji od tršišne vrijednosti skutera...a dobit ćeš 70% vrijednosti novog...
evo ti mojeg primjera, peugeot sf2, bio star 7 god., totalna šteta, po svuda po malo, prvo dobio 3900 kn, pa se žalio i onda dobio 4600 kn...
SlowRider:
--- Citat: ChRiStIaN - 26 Travanj, 2009, 10:29:12 ---A gle...djelovi su isti za replicu il obicnog roxa...na replici se naljke placaju! vilcie su iste, isti proizvidac, sve isto...mozda su po tome isli! :dontknow:
--- Kraj citata ---
Naljepnice nisu bitne, razlika je u boljim cukicama, plastika oko cukica je imitacija karbona i rukohvat za suvozaca takodjer, zadnji plinski amortizer.
ChRiStIaN:
Pa znam...imo sam i ja replicu ak se sjecas. Isto karbon oko cukica, karbonski rukohvati i plinski. Al kazem, kad bi ovak uzimo neznam da bi dio po dio poseno skuplji (osim amortizera) jer je ovo stvar boje! Ajde da je pravi karbon to je vec druga prica...
black-rox:
Ovo ti se ne isplati uzeti odi u servis neka ti naprave ponudu s dijelovima odnesi im to natrag i reci da za onu cifru koju su ti dali ne možeš popraviti motor,ali kada oni procjene totalnu to je sve malo teže dobiti,ali pokušaj budi uporan :icon_thumright:
Keky.sb:
pitanje je da li želiš lovu ili da ti ga poprave. ako želiš da ti osiguranje plati popravak odeš u servis, oni slože ponudu popravka i ostaviš im 100 kn. tada u osiguranje s time i onda te pitaju da li želiš novac ili popravak. novac uzimaju kao nagodbu i skidaju ti 25% dolje od vrijednosti popravka i isplate u roku od 2 tjedna. ako želiš da ti poprave skut, onda odvezeš motor tamo gdje ti je procjenjena šteta, poprave ti motor i vrate ti tih 100 kn, a oni se naplate od osiguranja s tim da ti osiguranje ne plaća pdv.to moraš sam.
ako želiš više para, mislim da nema šta izgubiti ako se žališ. probaj jer svaka kuna koju dobiješ više je dobro. sretno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju