Općenito > Propisi
Totalna steta, prihvatiti ponudu osiguranja ili ne
ivanm:
--- Citat: 3alfa3 - 25 Travanj, 2009, 10:58:27 ---Vilica za NRG je 3500 kuna? Ja sam je proslu jesen vidio u Piaggio ducanu za 1700.
--- Kraj citata ---
možda je to bila cijena sa volanom zajedno jer je i on bio spigan malo, uglavnom trošak popravka je bio ukupno 10 000 kn, a ja sam uspio poravnat vilicu i plastike i ostalo skrpat pa me ispalo oko 2000 kn..
perica_46:
--- Citat: ivanm - 26 Travanj, 2009, 07:38:48 ---možda je to bila cijena sa volanom zajedno jer je i on bio spigan malo, uglavnom trošak popravka je bio ukupno 10 000 kn, a ja sam uspio poravnat vilicu i plastike i ostalo skrpat pa me ispalo oko 2000 kn..
--- Kraj citata ---
nemoguce da je 3500, ja sam prije god ipo iso gleat nove vilice za ranera, bile su oko 1650 kuna a u ovlastenom servisu prednja felga sa diskom je isto oko 1500 naku... a ovo za zalbe, mozes se zalit upravi vodovoda.... ja sam za svoj skut po njihovoj procjeni (isto totalna steta) dobio 4200 i popravio ga za te pare (polovni dijelovi) i gass!
robert:
pa lako moguće da su vile od aeroxa 3500kuna. na scooter attacku i centru su između 300 i 400 eura
SlowRider:
--- Citat: Adler - 25 Travanj, 2009, 23:03:13 ---To sta bi servis napravija svoj popis djelova to nema veze i nije bitno posto su mu oni vec utvrdili totalnu stetu i daju koliko daju nego jedino moze da mu u servisu napisu dodatnu opremu koja bi mu mogla eventualno podici cijenu skutera kao npr xenon, brembo klijesta, spojler, usd vilice i slicno. Znaci u servisu da oni napisu bilo sta, sta bi podiglo trzisnu cijenu kompletnog skutera da ne bude 6tkn nego da vrijedi npr 8tkn i da ti daju na nagodbu npr5.5-6tkn.
--- Kraj citata ---
Sad se pitam da li su oni procjenili obicnog roxa ili replicu koja je inace skuplja za 1000kn.
ChRiStIaN:
A gle...djelovi su isti za replicu il obicnog roxa...na replici se naljke placaju! vilcie su iste, isti proizvidac, sve isto...mozda su po tome isli! :dontknow:
Al svakako im obrati pozornost na to! :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju