Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

zabok bikers party

<< < (10/13) > >>

dhorvat:
kad počinje akcija tam?

Da nebum došo u 7 i onda nigde ni žive duše  :icon_biggrin:

Noha boy:
oko 7  bude zanimljivo

Jucer sam bil tam od 5 do pol 4 ujutro malo smo si popili i samo nekolicinu nas glava boli al stižemo danas opet  :drunken_smilie:

Poggiali:
kad bi vi iz zg-a došli ?

mogli bi se prvo nač pred onim velkim konzumom na industrijskoj cesti (sljeve strane poslje tiffona) pa svi skupa na stazu ?

2TDottore:
evo upravo doso sa moto susreta u zapresicu a prije toga smo bili horvat kristina moj rodjo i ja u zaboku i bilo je ok al razocaralo me to sta je jedini poggi se javio i doso na susret i cekao nas dosta dugo  i naso se s nama......svima ostalim dajem veliki minus pocevsi od efz-a koji zivi doslovno 50m od susreta pa nije doso pa kiche koji je malo dalje pa nije doso i svi ostali koji su mislili doc a nisu.....sad znam da ce svako nac neki razlog zake nije mogo doc al to me ne zanima......mogli ste odvojit pol sata da se malo podruzimo i popijemo pivu......  ;D

Poggiali:

--- Citat: 2TDottore - 17 Svibanj, 2009, 02:14:22 ---evo upravo doso sa moto susreta u zapresicu a prije toga smo bili horvat kristina moj rodjo i ja u zaboku i bilo je ok al razocaralo me to sta je jedini poggi se javio i doso na susret i cekao nas dosta dugo  i naso se s nama......svima ostalim dajem veliki minus pocevsi od efz-a koji zivi doslovno 50m od susreta pa nije doso pa kiche koji je malo dalje pa nije doso i svi ostali koji su mislili doc a nisu.....sad znam da ce svako nac neki razlog zake nije mogo doc al to me ne zanima......mogli ste odvojit pol sata da se malo podruzimo i popijemo pivu......  ;D

--- Kraj citata ---
potpis...

evo ja sad stigo doma :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju