Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

zabok bikers party

<< < (9/13) > >>

dhorvat:

--- Citat: veka84sb - 15 Svibanj, 2009, 12:29:51 ---Jos neznam.....danas je dan odluke....
Motor se ponovo rasklapa ,doradjujem karb i struju ... skuter u djelovima ,polira se dekl variomata (nije za vjerovati al eto malo da i ja nesta po pitanju stajlinga radim ,a ne samo masina.) Cekam rolice 4.8 g morao ih naruciti jer ne drze oni tako sta  :sad1:

Nego kako se cini sto se vrenena tice ,..oce biti kise?

EDIT:::::: Evo sada sam se cuo sa drustvom ,kolega ima nastup sutra, jos nisu sjele place (osim moje koja je taman pokrila troskove..) tako da moramo odgoditi put za neku drugu prigodu i vuk mjenja karike...  :sad1:

Eto, morat cemo nesta isplanirati nevezano za motosusret.

--- Kraj citata ---

Jbg... ništa onda ovaj put  :dontknow:

Ipak je to malo poveći zahvat i rijetko ko ima uopće želju ić tak nekud daleko. Al ja vjerujem da budete došli bar jednom ove godine. Samo se najavite da pripremimo nekakav roštilj da nam nebute gladni  :laughing7:

BTW. kaj vele za vrijeme sutra? Ak nebude kiše onda stižem bez nekog većeg problema.  :toothy3:

Poggiali:

--- Citat: dhorvat - 15 Svibanj, 2009, 20:36:36 ---Popodne? A do kad uopće se može tam dojt? Ja bi došo iza 3.  :dontknow:

Možda i kasnije... Jer subotom su kod mene radne akcije  :laughing7:

Jel bude koga tam ak dojdem u 7  :toothy3:

--- Kraj citata ---
joj pa nemaš kaj radit popodne... ja bio danas oko 6-7 bilo 15 motora :P kolko vidim 20 kn je upad s motorom :/

2TDottore:
ma pred vecer se ide.....7-8....

Poggiali:
evo mene doma več, bio jedan frend koji je morao ranije doma i vrit sve :P

ovak ko je s motorom ne plača upad, a za pješake je 20 kn...

Poggiali:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju