Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio Diesis-cviljenje
dino_sk:
--- Citat: kristijanSR70 - 24 Travanj, 2009, 14:15:30 ---nemora ga grijat ali zato je preporučeno da lagano da gas i laganini se voza krace vrijeme da se zagrije a to vjerovatno cvili remen :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
da nek odma na 0 stupnjeva nafrlji gas do kraja ,mislim bolje suti nego davat krive savjete
a ovo sto ti cvili je najvjerovatnije remen :icon_thumright:
rolly:
--- Citat: dino_sk - 24 Travanj, 2009, 14:19:52 ---da nek odma na 0 stupnjeva nafrlji gas do kraja ,mislim bolje suti nego davat krive savjete
a ovo sto ti cvili je najvjerovatnije remen :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Pa nemora ga neš posebno grijat šta pričaš ti..to je zračnjak njemu ne treba posebno ugrijavanje,a još je i standardan,samo remen i to je to
t_o_m_i:
--- Citat: rolly - 24 Travanj, 2009, 15:08:56 ---Pa nemora ga neš posebno grijat šta pričaš ti..to je zračnjak njemu ne treba posebno ugrijavanje,a još je i standardan,samo remen i to je to
--- Kraj citata ---
A kaj ti pricas imam doma isti takav eno stoji u garazi bas zato kaj se netreba grijat nepricaj bzv treba bar malo da dobije neku temp kaj bu na hladan motor frljio bude mu dugo trajo nema sta..... :headbang: :headbang:
ivanm:
skoro 7000 km to je dosta za remen..
novi remen i bok..
Drnda:
lol sa radom u mjestu samo se stvaraju naslage ulja na klipu i prije ce ti otici svjecka, za njega je dovoljno da ga upalis i dok se obuces i stavis kacigu sjednes na njega i laganim gasom napravis koji km i onda je vec topao.. iako ovisi jel cyl. giza ili alu. jer meni alu cyl. se vec nakon 2 km ugrije na radnu temperaturu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju