Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio Diesis-cviljenje

<< < (3/4) > >>

rolly:

--- Citat: Drnda-1 - 25 Travanj, 2009, 09:53:52 ---lol sa radom u mjestu samo se stvaraju naslage ulja na klipu i prije ce ti otici svjecka, za njega je dovoljno da ga upalis i dok se obuces i stavis kacigu sjednes na njega i laganim gasom napravis koji km i onda je vec topao.. iako ovisi jel cyl. giza ili alu. jer meni alu cyl. se vec nakon 2 km ugrije na radnu temperaturu

--- Kraj citata ---
Točno :icon_thumright:

phantom:

--- Citat: dino_sk - 24 Travanj, 2009, 14:19:52 ---da nek odma na 0 stupnjeva nafrlji gas do kraja ,mislim bolje suti nego davat krive savjete
a ovo sto ti cvili je najvjerovatnije remen  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

pa nemora ga grijat,to su glupe priće može kreniti ali lagano i u hodu on bez opterećenja dolazi na svoju radnu temperaturu

Ivan SP:
ja svoga upalim u 6 ujutro istuširam se,doručkujem i obučem bude negdje 7i30 i onda gassss

dajte ljudi upalite ga i laganom vožnjom ga zagrijte kakve pi*darije

RideRR4EveRR:

--- Citat: Ivan SP - 26 Travanj, 2009, 17:48:18 ---ja svoga upalim u 6 ujutro istuširam se,doručkujem i obučem bude negdje 7i30 i onda gassss

--- Kraj citata ---

--- Citat: Ivan SP - 26 Travanj, 2009, 17:48:18 ---ja svoga upalim u 6 ujutro istuširam se,doručkujem i obučem bude negdje 7i30 i onda gassss

--- Kraj citata ---

:icon_scratch:

neer:

--- Citat: RideRR4EveRR - 26 Travanj, 2009, 17:54:34 --- :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
sta se cudis vidis da se decko zajebava .. svi pale skuter sat vremena prije nego sto krenu se vozit ...tak i ja upalim i laganini 5 minuta vozim i onda po gasu.sta sad tu glumit picajzlu drzat na pol gasa .. :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju