Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge
Kutak za lunatike (Luna 50 Vision)
Tino22:
Budem složio CDI na kraju, sjetio sam se da je frend lemio žice direktno na one kontakte na CDI-u.. Dali mi netko može ukratko objasniti kako se zamjene zadnje pakne? U pitanju je doboš.. Znači, dali treba prvo otpustiti sajlu iza pa tek onda zamjeniti pakne ili..??
luna500rr:
--- Citat: Tino22 - 14 Ožujak, 2011, 10:27:01 ---Budem složio CDI na kraju, sjetio sam se da je frend lemio žice direktno na one kontakte na CDI-u.. Dali mi netko može ukratko objasniti kako se zamjene zadnje pakne? U pitanju je doboš.. Znači, dali treba prvo otpustiti sajlu iza pa tek onda zamjeniti pakne ili..??
--- Kraj citata ---
Odvidaj maticu tocka...
Skini spuh...
Stavi skuter na centralnu il nek ti netko pridrzi par minuta...
Pa skini kotac...
Opusti sajlu bremze toliko da se pakne najbolje skupe...
Skini prvo odozdo, pa odozgo pakne...
Prebaci federe na drugi par pakni...
Stavi prvo na gornji dio, pa na donji dio nekako pakne...
Vrati kotac, pa spuh, pa vidu i zavidaj kako treba...
Sad stegni sajlu dok neosjetis otpor i poslje stegnez po zelji koliko oces :hello:
Tino22:
--- Citat: luna500rr - 14 Ožujak, 2011, 12:53:52 ---Odvidaj maticu tocka...
Skini spuh...
Stavi skuter na centralnu il nek ti netko pridrzi par minuta...
Pa skini kotac...
Opusti sajlu bremze toliko da se pakne najbolje skupe...
Skini prvo odozdo, pa odozgo pakne...
Prebaci federe na drugi par pakni...
Stavi prvo na gornji dio, pa na donji dio nekako pakne...
Vrati kotac, pa spuh, pa vidu i zavidaj kako treba...
Sad stegni sajlu dok neosjetis otpor i poslje stegnez po zelji koliko oces :hello:
--- Kraj citata ---
Uspio sam zamijeniti pakne.. :icon_biggrin: Sad koči puuuno bolje nego prije.. :icon_thumright:
Imam još jedan problem: skut nejde brže od nekih 30 km/h..a kad čok isključim ručno, znači ištekam utikač onda ide normalno.. Očito je problem u čoku.. dali ima CDI neke veze sa čokom? Na skuteru je trenutno još uvijek onaj CDi od Lune 2.. Dali je moguće da je krivo spojena neka žica na CDI ili nešto..??
Faba:
I ja se vozim s iskopcanim cokom,jel to ok?
kiki123:
Di u Zagrebu ima za kupit pakne za Lunu vision 50 za zadnju kočnicu UNAPRJED HVALA
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju