Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge

Kutak za lunatike (Luna 50 Vision)

<< < (47/64) > >>

ratz_hell:
da mi se da varit , vec bi ja zavario kljuc 19 na deklo ko oni momci sto stuntaju sa lunom... ono je jebacko rjesenje! :icon_biggrin: , aj kani se mlacenja po tastaturi i aj u grazau kopaj trazi tu malagutijevu kurblu!!  :icon_biggrin:

Tino22:
Kupio sam nedavno Lunu Vision 1 i imam jedan problem;
sad je gore CDI od Lune 2 ali sam nabavio originalni zablokirani CDI za Lunu 1 pa dali netko zna raspored žica koje idu na onaj utikač za CDI?

robert:

--- Citat: Tino22 - 11 Ožujak, 2011, 20:40:39 ---Kupio sam nedavno Lunu Vision 1 i imam jedan problem;
sad je gore CDI od Lune 2 ali sam nabavio originalni zablokirani CDI za Lunu 1 pa dali netko zna raspored žica koje idu na onaj utikač za CDI?

--- Kraj citata ---
koliko znam konektori su isti!

Tino22:

--- Citat: robert - 11 Ožujak, 2011, 20:41:35 ---koliko znam konektori su isti!

--- Kraj citata ---

Neznam točno ali koliko sam ja uspio vidjeti ovaj CDI od lune 2 ima kao dva konektora.. :dontknow:
Na tom CDI-u ima neka žica još koja je precvikana (navodno ako je ta žica spojena onda je skut zablokiran da nejde brže valjda od 50 km/h)
To mi je rekao frend koji je vozio tu Lunu ali ni on nije siguran za šta služi točno ta žica. Pa sam nabavio zablokirani CDI da mogu proći na tehničkom ali nemogu ga spojit jer neznam gdje je bila koja žica :'(

luna500rr:
Prati gdje idu zice iz tvog cdi-ja, moraju ici u jedan konektor jednak onom na cdi-ju sto sam ti poslao, imat ces dvi-tri zice viska na svom cdi-ju, to samo istekaj i zapamti raspored :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju