Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge
Kutak za lunatike (Luna 50 Vision)
luna500rr:
--- Citat: zgubidan - 16 Svibanj, 2009, 15:11:12 ---Lijepo ti luna nabire kilometre :icon_thumright:
Koliko si uložio u spuh i rolice?dali si samo to radio ili si još nešto čačkao?
Moja je još serijala i blokirana.
Trenutno je u servisu (već 22 dana :angry7: )Jer kako kažu oišli su mi namotaji i čekaju da iz zg dođu drugi.
Da sam išao po nih pješice iz OS već bi ih donio. Sada su mi stavili i odblokirani cdi pa ću vidjeti koliko će ići takva.
Obećali su mi da je gotova u ponedjeljak pa javim kako sada ide.
--- Kraj citata ---
Kupio u jednog forumasa kromirani spuh za sitno novca, a rolice mi je poslao jedan MOD sa foruma :glasses2:
Ovako mi je puno trosila, pa sam stavio nesto teze rolice, da vrti na manje okretaja. Ubrzanje je dosta opalo od 0 do 50 km/h, a poslje toga ide kao na snimci, samo do 75km/h :icon_tongue:
Samo sam to mjenjao u vezi masine i zadovoljan sam svime, sada pravim neke druge stvari :icon_biggrin: Eventualno jos kakav kit + sekundar, ili samo jedno od toga da prjedjem ovu izludjujucu brojku 80 :angry9:
--- Citat: zvone17 - 16 Svibanj, 2009, 20:20:44 ---Moja moze 60 km/h mozda bi nekako mogla 65 km/h Vjerovatno kad bi stavio auspuh i rolice bi dobio 10-15 km/h krajnje brzine.
--- Kraj citata ---
???
Nesto tu nije ok, moja je isla 70 cim sam blokade skinuo, a poslje kad se razradila isla je 75-80 po satu, ubrzanje nije bilo ok, ali sam po pravcu stizao svaki skut u selu :laughing7:
ratz_hell:
evo i mene , ja sam iz omisa vozim lunu od travnja prosle godine presao sam malo vise od 7tkm , u to vrijeme mi je mojom krivicom jednom ostao bez ulja pa je osa klip i cilindar ali je ubrzo zamjenjeno i sve je 5 opet, na mojoj je malo doradjena kocnica na "gozz.ov nacin" ,stavljene roline od 4.7 grama i izvadjen katalizator iz auspuha serijskog , ide 70-75 po satu , tocnost upitna ali jako fino ide... nadam se ubrzo okacit neku rezu jer ovaj spuh mi se previse dere i vristi ,a u dogledno vrijeme mozda variomat drugi... evo par slikica...
zvone17:
--- Citat: zvone17 - 16 Svibanj, 2009, 20:20:44 ---Moja moze 60 km/h mozda bi nekako mogla 65 km/h Vjerovatno kad bi stavio auspuh i rolice bi dobio 10-15 km/h krajnje brzine.
--- Kraj citata ---
ja mislim da joj dobro nije nastelana sajla od gasa. Nekako samo malo dam gas i vec je full gas. Mislim da bi trebala ruka ic dublje.
luna500rr:
Zvone, cim se vidimo, pogledat cu ti gas, mozdas zapinje ili nije dobro stegnuta sajla :dontknow:
zvone17:
--- Citat: luna500rr - 18 Svibanj, 2009, 13:15:14 ---Zvone, cim se vidimo, pogledat cu ti gas, mozdas zapinje ili nije dobro stegnuta sajla :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ok moze. Hvala.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju