Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge
Kutak za lunatike (Luna 50 Vision)
Luka 0101:
Evo i mene...
Moja je napravljena po mom ''štihu''
Inace ima oko 20000 km...
Kupljena prosle godine u 3 mj.
bila je nakitana...
imala je tp trophy i due+... A sad je trenutno serijala, makar ide natrag tp trophy
robert:
javite se ako kome trebaju:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=18091.new#new
luna500rr:
evo slika
evo i jedan videjo:
Brzo cu stavit na nju par naljepnica, dignit cu ovu metlu sto drzi tablicu, stavit cu zmige u rep, tablicu na deklo, stavit cu malo bolje neonke od ovih handmade ''ledica'', malo muzike na volan itd....
Sad je na njoj taj auspuh i 3.7g rolne. Necu jos stavljat kit, cim sprzim ovu termo grupu stavicu ga :hello:
zgubidan:
--- Citat: luna500rr - 14 Svibanj, 2009, 10:45:04 ---evo slika
evo i jedan videjo:
Brzo cu stavit na nju par naljepnica, dignit cu ovu metlu sto drzi tablicu, stavit cu zmige u rep, tablicu na deklo, stavit cu malo bolje neonke od ovih handmade ''ledica'', malo muzike na volan itd....
Sad je na njoj taj auspuh i 3.7g rolne. Necu jos stavljat kit, cim sprzim ovu termo grupu stavicu ga :hello:
--- Kraj citata ---
Lijepo ti luna nabire kilometre :icon_thumright:
Koliko si uložio u spuh i rolice?dali si samo to radio ili si još nešto čačkao?
Moja je još serijala i blokirana.
Trenutno je u servisu (već 22 dana :angry7: )Jer kako kažu oišli su mi namotaji i čekaju da iz zg dođu drugi.
Da sam išao po nih pješice iz OS već bi ih donio. Sada su mi stavili i odblokirani cdi pa ću vidjeti koliko će ići takva.
Obećali su mi da je gotova u ponedjeljak pa javim kako sada ide.
zvone17:
Moja moze 60 km/h mozda bi nekako mogla 65 km/h Vjerovatno kad bi stavio auspuh i rolice bi dobio 10-15 km/h krajnje brzine.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju