Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge
Kutak za lunatike (Luna 50 Vision)
ratz_hell:
ak hoces orginalni , u betamoto nemozes kupit samo cok , nego moras uzet cijeli karburator sa cokom dodje neki 370kn sve zajedno to sma i ja uzeo, tako da sad imam viska karb... isplativije ti je uzet npr stage6 rucni cok sto sam negdje vidio lijepo izgleda a i dao bi se lijepo ugradit npr ispod sica pokraj poklopca od ulja ili tu negdje... mislium da je to oko 10ak-eurica
Lunist:
--- Citat: ratz_hell - 05 Lipanj, 2010, 12:18:06 ---ak hoces orginalni , u betamoto nemozes kupit samo cok , nego moras uzet cijeli karburator sa cokom dodje neki 370kn sve zajedno to sma i ja uzeo, tako da sad imam viska karb... isplativije ti je uzet npr stage6 rucni cok sto sam negdje vidio lijepo izgleda a i dao bi se lijepo ugradit npr ispod sica pokraj poklopca od ulja ili tu negdje... mislium da je to oko 10ak-eurica
--- Kraj citata ---
gdje to ima za kupit,i kak se spaja i rukuje s njim :dontknow:
ratz_hell:
ma na sipu , scooter attacku , javi se slowrideru pa ti on objasni i preko njega mozes kupit...
SlowRider:
jeste vi sigurni da cok od lune odgovara u dellorto karburatore?
Jer koliko sam shvatio, cok za lune je veceg promjera od dellorto karburatora
Psych0:
--- Citat: doritos - 13 Svibanj, 2010, 09:41:59 ---pajdo,nema tu kruva, kolko je para utuceno u to nisi ni svijestan. fini skuter bi vozio za te pare, nesto je bzvz radio nesto dobro i 2 milje eu je vec u to stuceno... :laughing7:
--- Kraj citata ---
2 soma eura ? hahahah ... pa za te pare je mogo dovuc ' high-end roxa iz njemacke
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju