Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge
Kutak za lunatike (Luna 50 Vision)
Metabolicc:
stavio sam maloprije nove dizne 74-tvorke......
Metabolicc:
ipak vracene serijske.....
Lunist:
--- Citat: lunavision2 - 13 Kolovoz, 2009, 20:58:25 ---ja imam lunu vision2 i nemam nikakih ponvala :(
kad je palim kao da se gas doda i ona se ugasi i kasnije je nemogu upalit
molim vas pomozite mi da se mogu vozati :)
ako iko zna u cem je problem neka se javi na msn :
[email protected]
--- Kraj citata ---
meni se to dogadjalo u voznji,i sad ju je skoro nemoguce upalit,a ak ju upalim onda crkne odma
ratz_hell:
ma to je neko sranje sa cokom time bezveznim luninim kako sam ja skontao,pa ga presauga , najbolje nabaviti rucni cok i mir, to cu ja napravit kad mi krepa , inace kad se tako desi meni inace pomogne da ispustim benzin iz karburatora na onom malom sarafu od karburatora pokraj airboxa , i kad sve iscuri , onda ga na kurblu verglam dok ne upali, bez dodavanja gasa , tek onda uspije upaliti tako je kod mene bilo kad je bio sjeban cok , zamjenio sam i zasad je dobro...
Lunist:
--- Citat: ratz_hell - 05 Lipanj, 2010, 12:03:10 ---ma to je neko sranje sa cokom time bezveznim luninim kako sam ja skontao,pa ga presauga , najbolje nabaviti rucni cok i mir, to cu ja napravit kad mi krepa , inace kad se tako desi meni inace pomogne da ispustim benzin iz karburatora na onom malom sarafu od karburatora pokraj airboxa , i kad sve iscuri , onda ga na kurblu verglam dok ne upali, bez dodavanja gasa , tek onda uspije upaliti tako je kod mene bilo kad je bio sjeban cok , zamjenio sam i zasad je dobro...
--- Kraj citata ---
problem je kaj mi je kurbla u bananin,strgana je i oni zubi unutra su izlizani
gdje ima za kupit cok i kolko kosta
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju