Ekipa je pocela prepoznavati Purejete, sada nas vec ima podosta i moramo se skupiti svi jednom prilikom!
Evo jedan mini meet, gdje smo odradili drag race testove:
Iskusno oko ce primjetiti 2 ECU-a, samo pristekamo drugi dobijemo vecu MOĆ!
Ovo je momak iz kvarta koji je proletio s purejetom, ja sam ga osigurao da bude vječan!
A mi smo odmjerili snage, i imali smo 2 ista vozaca po kilazama.
Setupi:
1. Full sivi Runner Purejet. Sve original, dodan Leovince Touring i malossi multivar, rolice 7.2gr i ljubicasti centralni.
2. Sivi Runner Purejet s prednjim crvenim plastikama (moj bivsi blizanac), prednje plastike su stavljene zbog kombinacije boja. Sve original, sto podrazumijeva 5.3gr narandzaste rolice i serijski centralno, dodani su crni malossi federi kvacila i Leovince Touring.
3. Moj crni Nrg mc3. Sve original osim auspuha ZXR duga grana, multivar i nezz koje rolice, centralni brijem da je zeleni, ditech polutka.
4. Batina da nas sve izbrasnari.
Rezultati drag racea na pravcu od nekih 250m.
Prvi vozac ima 9kg manje
Ovo se desi kad se zamjene za skutere:
Ovo se desi kada čipiramo u 1 sekundi prvog Runnera s TEžim vozacem
Od ovog trenutka, napravili smo drag race s vozacima iste kilaze, doduse imaju razlike u visini, ali na ovoj udaljenosti jako igra kilaza.
Oba skutera serijska da vidimo kako stoje:
Sada smo čipirali sivog:
I na kraju, vozaci iste kilaze, Čipirani s Touringom vs necipirani s ZXR auspuhom.
Dobrodoslica jos jednom purejetu, njega sam takodjer ucinio vjecnim i ne zelim cut da je jednom stucnuo, NRG nije bas mazen izvana, ali mu je masina vehunska i radi kao iz ducana iako pise 13K na satu.
Moram dodat jos ostale skutere, ali koji nisu moji.
Drago mi je cuti da se trazi pouzdanost na temelju mojoh tripčina koje sam odvalip s ovim skuterima, i uvijek ista fora, tko god uzme purejeta taj se vozi vise nego inace
Pogotovo s Gilerom, ides dok ne potrosis tank i eto zasto se vec planira za Crikvu s Purejetima