Evo samo da se zahvalim meštru koji je ovaj tjedan odvojio maksimalno vremena za moju Kineskinju
Također bi želio dati preporuku ovdje za njega jer mislim da to definitivno zaslužuje!
Toliko brige, truda, volje i trčanja naokolo da bi se sve složilo kako treba nisam već jako dugo doživio od raznih servisera s kojima sam se imao prilike susresti.
Samo ću napomenuti da je momak dva, ili tri puta išao u Sv. Nedjelju u Beta-Moto po neke dijelove, došao mi doma po skuter dok je bio u nevoznom stanju, dofurao mi ga natrag kada je bio gotov i da dalje ne nabrajam
Skut je složen fenomenalno, pošto sam imao problema sa frgom kupljenom ovdje na forumu, koja je bila blaga katastrofa te je na kraju vraćena serijska Lunina(pošto smo shvatili da se radi o 16ici) i poštelana da skut radi odlično s njom.
Stavljene su još neke sitnice poput polini speed controla i polinijevog remena koji je trebao biti kevlar, ali izgleda da je gumeni na kraju, no nema veze... Rolcange su gore 7.2g ili 7.4(više se ne sjećam koje dolaze uz polinijev vario) i skuter se preporodio s njime. Linerno ubrzava i vuče u svim režimima rada, jedino još trebam Chupsya nagovoriti da stavimo lakše rolice gore, pošto mi neda