Općenito > Propisi
Polaganej kategorije
jux-zg:
Ma prije je bilo zakon.Sa 16 polozis za A1 i s 18 automaski dobivas A.. a sad se moras j***t da dodes do A...treba ti nekoliko godina a treba ti i pun k para
luna500rr:
Danasnji zakon je u k***u. Tamo gdje bi trebali davat pare, oni izvlace. Prije nekoliko godina za skuter je bilo max 1500kn, A1 ili M kategorija sa 16god. Sada je cjena skoro 5000. To je preglupo. Po meni se ove djecije kubikaze do 50 nebi trebale ni polagati. Ovako sada mi je skroz bezveze. Za 5000 kupim polovnog crossa bez papira i po selima nema frke od policije :fy:
ProDriverGT(TGB):
Ja isto bi sad trebao polagat A1 al kad vidim cijene..nije da nemam nego mi je zbilja zao dat za takvo sranje 5000kn,mater im j**** i onda nam seru kad ulove vozace bez vozacke dozvole :angry7:
luna500rr:
--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 24 Travanj, 2009, 16:55:41 ---Ja isto bi sad trebao polagat A1 al kad vidim cijene..nije da nemam nego mi je zbilja zao dat za takvo sranje 5000kn,mater im ***** i onda nam seru kad ulove vozace bez vozacke dozvole :angry7:
--- Kraj citata ---
ti si pajdo druga stvar, u tebe imam non-stop policije i nemas kamo bjezat, a ni skuter nijedan nije za bjezanje, cast pojedincima
ako dobijes na lotu polozi, ako ne ukupi tesko te novce i onda se misli dali ces ih dati za glupost, pardon, vaznu svar :icon_biggrin:
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: luna500rr - 25 Travanj, 2009, 19:54:54 ---ti si pajdo druga stvar, u tebe imam non-stop policije i nemas kamo bjezat, a ni skuter nijedan nije za bjezanje, cast pojedincima
ako dobijes na lotu polozi, ako ne ukupi tesko te novce i onda se misli dali ces ih dati za glupost, pardon, vaznu svar :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Jbg treba ih znat izbjegavat..a i podmitit ako te ulove...uvjek sa sobom imam 200,300kn..ko fol za bengu :glasses2: :glasses9: :happy8:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju