Općenito > Propisi

Polaganej kategorije

(1/6) > >>

marojica:
Mozeli itko dat link ili ukratko objasnit koja sto otprilike znaci(A,A1,B,M....itd.)
Ako imam 16 ,koja kategorija mi treba za 50-125ccm i koliko to košta

jux-zg:

--- Citat: marojica - 23 Travanj, 2009, 00:27:04 ---Mozeli itko dat link ili ukratko objasnit koja sto otprilike znaci(A,A1,B,M....itd.)
Ako imam 16 ,koja kategorija mi treba za 50-125ccm i koliko to košta

--- Kraj citata ---

Tebi treba A1 (do 125ccm ili 11KW),B ti je za auto,M za moped (do 49ccm) a A nemozes polozit do 24 godine  :),

vozacki ti dode 3500+ lijecnicki,propisi,prva pomoc i to sve te ispadne na kraju 4500. Poslje kad ides za B ili A2 jeftinije ti je dosta jer netrebas prvu pomoc polagat,propise i ak ces morat polagat neces trebat slusat predavanja i tak to. :icon_thumright:

marojica:
Puno hvala na odgovru i ako bi se mogo jos nadovezat ako mi mozes rec koliko bi me izaslo da za par godina idem polagat B(za auto)koliko bi trebao nadoplatit ako vec imam A1?

igor27:

--- Citat: marojica - 23 Travanj, 2009, 11:43:21 ---Puno hvala na odgovru i ako bi se mogo jos nadovezat ako mi mozes rec koliko bi me izaslo da za par godina idem polagat B(za auto)koliko bi trebao nadoplatit ako vec imam A1?

--- Kraj citata ---
a ko to zna vidiš kako se cijene mijenjaju.......svake godine sve skuplje....zato ako možeš idi dok je još tak kak je jer sam čuo da opet ide gore sa cijenama

benelli:
a1 ti je kategorija od 50-125,mene je ispalo sve skupa 5 000kn 3 500kn autoskola ljecnicki i onda prva pomoc,takse uplatnice za prijave na ispit i to mi je ispalo 5 000kn,a ako budes htio ic polagat poslije za auto sad po novom ces morat sve slusat samo neces ic na prvu pomoc a to ti je 400kn samo prvu pomoc netrebas drugo sve da znam jer sam polagao tj jos voznja u cetvrtak

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju