Tehnički kutak > Tuning skutera
Luna upgrade :)
animatrix:
i meni tako stoje, mislim da nemaju napona na sebi... ne brini se za njih
dionysus_:
--- Citat: Ndoc - 25 Travanj, 2009, 22:14:56 ---Na racunu (1000km) pise svijecica + filter goriva + ulje u mjenjaču + sad rada. Na računu na 300km pise to isto :)
Nije mi jasno zakaj filter goriva i filter zraka nakon samo 700km :) tj. znam al' se ne bi stel nikom zamjerit.
--- Kraj citata ---
meni su objasnili da to mjenjaju jer nije skupo, više prevencije radi....iako ćini mi se da to mjenjaju da bi opravdali servise na prvih 1000 i 3000 km i naplatili sat rada :toothy11:
što se tiče krajnje brzine, meni se također nije povećala nakon što sam stavio tt...ostala je 70-75 ovisno o temp., ali je ubrzanje barem duplo bolje.
kako stvari stoje to je neki maximum prijenosa lune i bez diranja u to nećeš dobit veću krajnju brzinu.
rolice su kod mene kombinacija 3.2 i 3.5 grama, malo razvrti u startu, ali i federi su tvrđi pa baš dobro potegne :headbang:
nego imam jedan problem, krepali mi žmigavci onak sami od sebe u vožnji!!! jednostavno ne reagiraju na prekidać!
jel otišo neki osigurač? di bi se mogo nalazit? ili neš drugo? sori kaj upadam u temu, al da ne otvaram novu samo radi tog.
luna500rr:
pogledaj relej od zmigavaca i dali su ti sve zice na mjestu, nije neki problem :icon_thumright:
meni je krajnja sa gianelli auspuhom isto ostala slicna ali puno je jaci i bolje ubrzava mada imam cak 4.8 rolne. Prjenos se lako rjesi, mada mislim da nije samo dovoljan duzi primar ili sekundar da bi isao puno preko 80
dionysus_:
--- Citat: luna500rr - 28 Travanj, 2009, 00:23:35 ---pogledaj relej od zmigavaca i dali su ti sve zice na mjestu, nije neki problem :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nisam nikada gledao taj relej. gdje se on nalazi? i što da pogledam na njemu? :dontknow:
tnx
luna500rr:
--- Citat: dionysus_ - 28 Travanj, 2009, 01:01:31 ---nisam nikada gledao taj relej. gdje se on nalazi? i što da pogledam na njemu? :dontknow:
tnx
--- Kraj citata ---
Relej zmigavaca ti pali i gasi zmigavce, da nije njega nebi treptali. Trebao bi se valjda nalaziti ispod maske ili u volanu. Na automobilima se obicno cuje kad trepta, ali ne i na luni, pa ces trebati onaj mali ispitivac sa masom za 12v ili nekakvu zaruljicu kao indikator samo da vidis jeli relej radi. Stvarno neznam gdje se tocno nalazi na skutu :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju