Tehnički kutak > Tuning skutera
Luna upgrade :)
mvida2:
pozdrav ja isto imam lunu vision 2 sa zx ide solidno ubrzanje je dobro al je krajna ostala nepromjenjena 65 nekad 67. jel bi valjalo na nju bacit kit vidio sam na netu kit za lunu u bi bi kartu u zagrebu pa sad neznam kakve je kvalitete i jel bi sta dobio s time pitam jel kit kosta svega 400 kn. hvala
neven92:
--- Citat: lunakc - 09 Listopad, 2011, 14:57:43 ---stavi neke rolice lagane itd al nediraj klip radilicu i cilindar moja preporuka !
--- Kraj citata ---
:headbang: :headbang: :headbang: :toothy12:
--- Citat: mvida2 - 09 Listopad, 2011, 12:10:57 ---pozdrav ja isto imam lunu vision 2 sa zx ide solidno ubrzanje je dobro al je krajna ostala nepromjenjena 65 nekad 67. jel bi valjalo na nju bacit kit vidio sam na netu kit za lunu u bi bi kartu u zagrebu pa sad neznam kakve je kvalitete i jel bi sta dobio s time pitam jel kit kosta svega 400 kn. hvala
--- Kraj citata ---
koje rolice imas?nekak to preslabo ide s zx-om...a i kakav kit? s njim bi dobio dosta,ak nije zacvikan :toothy3:
animatrix:
vas par cunera ovdje nebi ni kit slozili da ide kako treba. moja luna sa serijskim cilindrom i tt-om je isla 89 po gps-u, kako? guglajte po garazi
mvida2:
rolice su rms 4,3g. sta si ti stavio gore da ide 89 po gps
Drnda:
malossi rolice :toothy12:
7tajna je u stelanju i turpijanju :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju