Tehnički kutak > Tuning skutera

Luna upgrade :)

<< < (37/40) > >>

lunavision2:
pozz jel iko zna kako skinit naljepnice sa lune,,i kad se skine jel treba necim premazat,,kaki kit moza na lunu i kolko kosta ???

skaky007:
u mojoj vizion2 je dizna 56..za brzi cdi definitivno premala dizna

N.E.N.A:

--- Citat: Ndoc - 23 Travanj, 2009, 18:39:16 ---Stavio zute federcice i 3.5g rolice koje su dosle uz spuh i katastrofa :) jedva ide s mjesta.
Na nogari fino udje u rezonanciju i sve pet. Idem se vozit i dodje do 50km/h i ni makac...jednostavno fale okretaji. Ubrzanje je ocajno lose.

Najverojatniji problem je u carbu kojeg neznam dobro postelat. Treba mi neki koristan savjet oko stelanja carba :)

Zavrnem onaj srafic za smjesu do kraja, odvrnem ga dva kruga i skuter odlicno prima gas na nogari...u voznji koma!

HELP

--- Kraj citata ---

pajdo ako nisi skinuo blokade i nemas brzi cdi ni nece ici brze od toga! ovo sve stavi kao sto vidim da si i stavio i problem ti je u centralnom uzmi se 85% tvrdoćepolinijev ili 32kg otpora od malosija ili neke druge marke i letiti ce do 70 dok trepnes!!!

animatrix:
pogledaj datum,  taj decko se mozda rijesio i skutera do sada.. ne odgovaraj na neaktivne teme..
btw, koliko ti ide sa dr. evo?

lunakc:
ja citam ovo  i placem se  lunu imam i ja   i moja od  85 nejde dalije da  ga jebeš  xd  LUNA  je  10000 puta bolija nego ono smece od  boutian,,,a   i silvestrona   :S i ima mi ga susjed  i stalno mi govori kako ide i startna je ko  luda  (seriska)  i fakat  sjeo sam na to g#vn% jbt  nije normala motor ide ko lud  nekaze mu  na satu  kolko ide prek vurice  ja nevjerujem  -.- a  citam i ja isto imam sređenu lunu  i sad nek mi neko  ojasni mi kaj kupujemo  djelove rolice kitebe auspuhe  i nasa cuda  nemogu ic ko ovo g#vn%  a nije  stavio ni  jednu lipu u motor  nek mi to neko objasni ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju