Tehnički kutak > Tuning skutera

Luna upgrade :)

<< < (34/40) > >>

black edition:
imam par pitanja u vezi black edition

koju dizu ima serijala
koju preporucate

koje rolice preporucate

Ndoc:
Danas stavio novi novcati dellorto karburator 17.5 (phbn) iz polini pakiranja na serijski blok i cilindar.

Nisam bas imao odvec vremena se igrat ali :)

muce me dvije stvari:

Karburator ima manualni choke i cim ga zgasim skuter crkne :) cak i nakon sto sam se vozao jedno 10-ak minuta.

Na full gasu skuter ubrzava super al nakog nekog vremena stane, ko da ostane bez goriva, pa opet pocne ubrzavat. Crkne na otprilike 10-ak sekundi svakih 30 sekundi...pa opet dobije gas. I to samo na ful-gasu!

ratz_hell:
ni meni tzo sa diznama nije jasno, ??? meniotisao cok, i ja narucim cijeli novi karb iz beta mota,... i meni dodje novi  karb sa cokom i ja ga stavim na skut , i motor se samo gusi  , nema odaziva nista , ja nabijem gas tek 2 sec kasnije ga ono primi uzbrdo nikako ic... i ja uzmem stari karb i novi karb i usporedim i vidim da mi na starom karbu dizna 65 a na novom ko i tebi 56 ja zamjenim diznu i stavim sa starog karba i sve opet normalno radi i prima gas ... nekuzim kako to da je veca dizna na starom karbu a nikad nista nije mjenjano oko karba , znaci tvornicki sve!

Ndoc:
Mislim da je meni ipak previse goriva pa zaljeva svijecicu...

SlowRider:

--- Citat: Ndoc - 22 Svibanj, 2009, 20:25:52 ---Karburator ima manualni choke i cim ga zgasim skuter crkne :) cak i nakon sto sam se vozao jedno 10-ak minuta.

--- Kraj citata ---

Jesi li siguran da ispravno postupas, mozda ti aktiviras cok, a mislis da si ugasio.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju