Tehnički kutak > Tuning skutera
Luna upgrade :)
babb0:
--- Citat: dionysus_ - 13 Svibanj, 2009, 19:03:55 --- :angry7: :angry7:
ideš, ovo ne izgleda dobro...pitam se sad kakav je moj nakon 4600km na ful gasu 90% vremena :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
sudeci po ovim slikama, mozda bolje da neznamo kak nama zgledaju :)
animatrix:
malo varikine u rezervoar i ocistit ce se :icon_biggrin:
nebitno kako izgleda, cadja na celu klipa podize kompresiju, ja volim kompresiju :headbang: :toothy12:
boleee:
--- Citat: Ndoc - 12 Svibanj, 2009, 11:33:13 ---Aha, te sajbe :)
Da, uz leo vince zx za cpi dobijes i par aluminijskih sajbi koje stavis izmedju bloka i nosača i koje točno pozicioniraju auspuh tj. s njima se idealno poklopi auspuh s rupom na cilindru.
I nemoj zaboravit skinuti blokadu sa auspuha...imas mali tuljac na samom pocetku/ulazu u auspuh i on mora ici van :hello:
--- Kraj citata ---
Ja sam dobio BRDO njih , cak sam razdjelio , auspuh me izaso 180 eura (+LeoVince Rollne) , i jos 350 - 400 eura dao pored tog svega na motor :)
Luka 0101:
a kaj se brinete za taj klip..
moja je prosla 17000 km a ostao sam bio jednom bez ulja...
I jos sam isao u rijeku s njom tako da...
luna500rr:
Ja redovito vozim 65-70, a s ovim 3.7g rolicama mi je to max brzina. Sad me zanima ako vratim nazad 4.8g (nove ne ove sto sam sheba) dali ce mi se smanjiti potrosnja? Jos sam nabavio 5kom 6.5g rolica, te me zanima ako stavim po tri komada od 4.8g i 6.5g oce li to raditi :help:
Sve su nove rolice, ove 3,7 u motoru nemaju nego 100km, a ove 4,8g su u paketu, 6.5g su presle 200km :hello:
I da, s 4.8g sam isao oko 75 pa navise, a do kraja variomata bi ostajalo oko 1mm ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju