Tehnički kutak > Tuning skutera

Luna upgrade :)

<< < (28/40) > >>

Ndoc:

--- Citat: paux - 12 Svibanj, 2009, 11:25:16 ---evo ovako je on to meni napisao: "na leo vince ces morati samo sajbe staviti ispred auspuha prema blokovima jer inace postoji mogucnost pucanja bez toga"

--- Kraj citata ---

Aha, te sajbe :)

Da, uz leo vince zx za cpi dobijes i par aluminijskih sajbi koje stavis izmedju bloka i nosača i koje točno pozicioniraju auspuh tj. s njima se idealno poklopi auspuh s rupom na cilindru.

I nemoj zaboravit skinuti blokadu sa auspuha...imas mali tuljac na samom pocetku/ulazu u auspuh i on mora ici van  :hello:

paux:
jel se dobije i uz TT za neosa, i jel trebam šta rezat ili se samo išćupa taj tuljac?

luna500rr:

--- Citat: paux - 12 Svibanj, 2009, 11:39:09 ---jel se dobije i uz TT za neosa, i jel trebam šta rezat ili se samo išćupa taj tuljac?

--- Kraj citata ---

zabijes kacavidu i iscupas, ili uzmes spicange i potegnes, nije pretjerano zavaren taj tuljac, samo je pikovan na jednom mjestu da ne klapa  :hello:

Ndoc:

--- Citat: luna500rr - 12 Svibanj, 2009, 11:40:39 ---zabijes kacavidu i iscupas, ili uzmes spicange i potegnes, nije pretjerano zavaren taj tuljac, samo je pikovan na jednom mjestu da ne klapa  :hello:

--- Kraj citata ---

Pa nije bas tako slabo zavaren...barem ovaj moj nije bio :)

paux:
zahvaljujem se na uputama :icon_thumright: nov sam u tome pa se baš i ne kužim..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju