Tehnički kutak > Tuning skutera
runner 125vx problem?!
SlowRider:
--- Citat: marko209vx - 22 Travanj, 2009, 20:15:13 ---ja znam da svatko koji je imao kelvara na 125 nije bio nimalo zadovoljan....
--- Kraj citata ---
ja ih znam puno kojima je skuter isao sporije nakon "servisa" :laughing7:
Crni91:
--- Citat: sven_sp180 - 22 Travanj, 2009, 18:13:05 ---to sam sve slozio jucer navecer i danas mi je dosao kevlar i njega sam stavio gore i iso sam napravit dir...naci nisam napravio niti 1km...mislim da je najbolje da prodam kevlara i uzmem novi serijski...jer motor se nebi tako ponasao nego bi isao normalno ali opet malo slabije dok ne sjedne remen...:dontknow:
znam da je stvar u jebenom kevlaru kojeg sam bzvz kupio... :angry9:
--- Kraj citata ---
jos san ti reka da ga ne kupujes...nemoj ni drugi put slusat :laughing6:
sven_vx:
evo probao stavit stari serijski remen i motor se preporodio...ide normalno i sve...sutra idem u moto01 po novi serijski remen...
marko209vx:
--- Citat: sven_sp180 - 22 Travanj, 2009, 20:29:00 ---evo probao stavit stari serijski remen i motor se preporodio...ide normalno i sve...sutra idem u moto01 po novi serijski remen...
--- Kraj citata ---
a ovog polij benzinom i zapali. nevalja taj kelvar
jebiga pare bacene u vjetar, a doba krize :)
sven_vx:
--- Citat: marko209vx - 22 Travanj, 2009, 20:42:44 ---a ovog polij benzinom i zapali. nevalja taj kelvar
jebiga pare bacene u vjetar, a doba krize :)
--- Kraj citata ---
a jbg...necu nis bacat... :o neka stoji doma pa mozda uleti neko da oce kupit... :laughing1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju