Tehnički kutak > Tuning skutera

runner 125vx problem?!

(1/8) > >>

sven_vx:
evo naci napravio sam servis na svom runneru i stavio sam umjesto serijskog remena novi kevlar...sve sam lijepo ustelao i motor ide super i na 90  "stane" koda ima neku rupu...a prije servisa je isao 110-115...dali je moguce da je to do remena koji je malo siri od serijskog???hvala

marko209vx:
normalna stvar dok ti malo remen ne sjedne... tako meni bilo. koliko km si napravio?

speedfight 2:
ako remen nije dugo na motoru jos nije sjeo kak treba kad sjedne sve ce biti ok bar ja tak mislim...

sven_vx:

--- Citat: marko209vx - 22 Travanj, 2009, 15:06:30 ---normalna stvar dok ti malo remen ne sjedne... tako meni bilo. koliko km si napravio?

--- Kraj citata ---
to sam sve slozio jucer navecer i danas mi je dosao kevlar i njega sam stavio gore i iso sam napravit dir...naci nisam napravio niti 1km...mislim da je najbolje da prodam kevlara i uzmem novi serijski...jer motor se nebi tako ponasao nego bi isao normalno ali opet malo slabije dok ne sjedne remen...:dontknow:
znam da je stvar u jebenom kevlaru kojeg sam bzvz kupio... :angry9:

marko209vx:

--- Citat: sven_sp180 - 22 Travanj, 2009, 18:13:05 ---to sam sve slozio jucer navecer i danas mi je dosao kevlar i njega sam stavio gore i iso sam napravit dir...naci nisam napravio niti 1km...mislim da je najbolje da prodam kevlara i uzmem novi serijski...jer motor se nebi tako ponasao nego bi isao normalno ali opet malo slabije dok ne sjedne remen...:dontknow:
znam da je stvar u jebenom kevlaru kojeg sam bzvz kupio... :angry9:

--- Kraj citata ---
ja znam da svatko koji je imao kelvara na 125 nije bio nimalo zadovoljan....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju