Tehnički kutak > Tuning skutera
runner 125vx problem?!
2TDottore:
kakve vas karike napadaju na 18000.......trebas bit budala da ubijes vx ili vxr nakon tak malo km.........to kaj ti dimi crno je zbog lose postelane smjese.......a kad pocne dimit lagano plavo to znaci da je uljna karika pri kraju i uz to pocne i ulje trosit......
sven_vx:
koliko sam upucen trebalo bi postelat dobro smjesu i ventile i nebi trebalo vise dimit nista...a karike nisu 100% jer motor ima 18000km,a karike inace svima odlaze poslje 25000km...tako da do karika nije...sutra postelam bolje ventile i smjesu pa cemo vidjet...
2TDottore:
ventili se tvornicki stelaju na 25000........tak da nevjerujem da su oni se rastelali....mislim da je samo stvar fergazera......al ak bas oces provjeri i ventile i onda si miran sljedecih 20000.......a karike nemas kaj dirat prije 40000 ak se kolko tolko pazi na motor dok je hladan.....
sven_vx:
--- Citat: 2TDottore - 23 Travanj, 2009, 22:27:06 ---ventili se tvornicki stelaju na 25000........tak da nevjerujem da su oni se rastelali....mislim da je samo stvar fergazera......al ak bas oces provjeri i ventile i onda si miran sljedecih 20000.......a karike nemas kaj dirat prije 40000 ak se kolko tolko pazi na motor dok je hladan.....
--- Kraj citata ---
a gle sada postelam ventile kako treba i miran sam dvije sezone i onda kada stavljam nove karike postelam opet i rijesena stvar...motor je kod mene tjedan dana i prije svake voznje makar je vani 25c ga ostavim da radi bar 5min dok ja prebrisem felge,plastike,navucem kacigu,obucem jaknu itd...a sada neznam kako se ponasao vlasnik prije mene prema motoru...mislim da je jer covjek ima 30 i vise godina pa mislim da nije bilo da ga upali i pun gas...svejedno cu ih postelat pa sam miran...i odmah cu pogledat u kakvom su stanju karike...
2TDottore:
ti is lud ak ces otvarat tvornicku masinu bzvz.......ja nebi dok ne pocne trosit ulje i dimit a to nebu tak brzo.......nije ti to sp da ides gledat u kakvom su stanju karike............. :uff:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju