Raja danas sam poludio :S uzeo lijepo ofarbano sve prekuce i ostavio da se osusi 2 dana ...danas doso da sklopim sve ide ok..osim prednje maske jebene....jednostavno znaci onaj unutrasnji dio kod runnera sto ide u prednju masku ...znaci ona crna plastika gdje bravica od kljuca...jednostavno nije to to...isto koda ga je ko uzeo i savijo tj ugrijo i savio i sve tako ....kako god ne stima....mora se natezat plastike na nosace ma uzas ..i onda kad zavrnes sve ...lijevi dio maske ondje iznad onog sto psie gilera ...ima izmedju te 2 plastike lufta jedno cm ...a sve uklopljeno kako treba sve super....rasklopio sam ga i sklopio 50 puta najmanje i nikad problema...sad eto ova maska kako da kazem isto koda su se one ivice maske uvile prema unutra :S ..imal ko ideju od cega se takva deformacija mogla desit ....nije toplo gdje su bile...nije nista slicno....nije boja pecena kad je farbano ...nego u izoliranom mjestu ostavljeno 2-3 dana i to je to.....neznam..lud sam...sekunda je falila da ga razlupam cijelog....da mi nije zao koliko sam truda ulozio u njega i u plastike ,sigurno bi ga razlupo.....