Ostalo > Motocikli

Koji si ti pokemon?

<< < (4/10) > >>

dottore:
prvo, osim sto nisam pri nekim parama za priustit si i zadovoljit svoje potrebe, trenutno ni ne posjedujem vozacku za nis jace od 50 ccm osim auta. to imam, dok s druge strane,polazem za A i to ne predstavlja problem. Furam se na skuteru jer drugog nemam,a ja se iskreno nadam da cu jednog dana moc priustit kawasaki z1000,moj san snova. koliko god neki kenjaju po tom motoru,meni je to motor! skuter je doradjen tako da ga furam bez potrebne kategorije al je i tako regan na 50 ccm i to mi isto ne predstavlja trenutno neku barijeru.

Lovre:
Ja sam BIA skuteraš ( još sam ,ali samo u srcu ili na bratovom skuteru :icon_biggrin:), ali pošto se skupilo nešto para skuter se zaminia motorom. Sad posli lita kad se zaradi nešto para možda dođe još jedan bajk,a možda prodan KLE-a pa kupin nešto drugo , ma vidit ću.....
uglavnom san mi je imat par motora (hard supermoto , cross 250 2t obavezno , R-a 1000 ,  i skuter neki napakiran 2t naravno )

eladio:

--- Citat: Lovre - 21 Srpanj, 2006, 18:32:43 ---Ja sam BIA skuteraš ( još sam ,ali samo u srcu ili na bratovom skuteru :icon_biggrin:), ali pošto se skupilo nešto para skuter se zaminia motorom. Sad posli lita kad se zaradi nešto para možda dođe još jedan bajk,a možda prodan KLE-a pa kupin nešto drugo , ma vidit ću.....
uglavnom san mi je imat par motora (hard supermoto , cross 250 2t obavezno , R-a 1000 ,  i skuter neki napakiran 2t naravno )

--- Kraj citata ---

san ti je bas oke  :glasses9:

wyeshtitza:

--- Citat: eladio - 21 Srpanj, 2006, 19:10:12 ---
--- Citat: Lovre - 21 Srpanj, 2006, 18:32:43 ---Ja sam BIA skuteraš ( još sam ,ali samo u srcu ili na bratovom skuteru :icon_biggrin:), ali pošto se skupilo nešto para skuter se zaminia motorom. Sad posli lita kad se zaradi nešto para možda dođe još jedan bajk,a možda prodan KLE-a pa kupin nešto drugo , ma vidit ću.....

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

da... može se reć da slično sanjamo! :laughing6:

Waynder:

--- Citat: wyeshtitza - 21 Srpanj, 2006, 20:11:42 ---
--- Citat: eladio - 21 Srpanj, 2006, 19:10:12 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

da... može se reć da slično sanjamo! :laughing6:

--- Kraj citata ---

pa teb je više od pol sana stvarno

imamo supermoto
imamo hard enduro
imamo streetftightera

sam r fali i imamo sve klase vredne spomena...  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka