Ostalo > Motocikli
Koji si ti pokemon?
Doomsday:
Eh, mučim se da iskombiniran kineza, e-jewel 150 za sebe, da ga iman, za praktično... I njega ću uzet novog...
I uz njega... A šta bi volija... Pa, Harley custom, ali znan da nikad neću imat volje platit koliko on pjeva...
Zato san vidija u Češkoj da rade custom-e od japanaca, jako dobri izgledaju, a nisu papreni ka Harley...
Iako, za koju godinu, kad upoznan dovoljno ekipe, i ako nađen poštenog servisera, volija bi uzet Kawasaki GPZ 1100 iz osamdesetih, malo ga sredit... Želija bi mu stavit full metalni oklop naprid, malo šire gume, i nazad napravit nosač koji se može skinit, za bočne i gornji veliki kufer... Cili komplet u crno... Veliki motor za velikog čovika, a za (relativno) malo para... Ipak van ja nisan za jurilice, više volin cruiseing, al isto volin imat dosta konja, da ne moran ić u đire, a da letin kad oću...
Eto, sad sve znate... :D
filiplatinovicz:
--- Citat: ---Eto, sad sve znate... {$default_cheesy_smiley}
--- Kraj citata ---
e, da... sad smo puno pametniji! :glasses9:
mrcina:
moj prvi a možda i zadnji ili možda i ne je kymco makar mi se sviđa beverly zbog svoje nadogradivosti i funkcionalnosti,ali zbog svoje previsoke cijene nije mi dostupan.
filiplatinovicz:
Meni se od Kymca svidja B&W 125 i 250, prvenveno zbog dobrog odnosa cijena/kvaliteta. trenutano je jako povoljan i people 125, ali mi je grd kao sam vrag.
Od Piaggia bacam oko na zip 150, liberty 200 te na vespu px 150.
naravno, ima jos prekrasnih skutera... npr runneri 125 i jači su zakon, svidja mi se i beverly 250, ali su užasno skupi!
nekako mi se čini da bi za grad bio idealan mali, lagani skuter od 125 ccm, sto sam vec napisao...
ako u proljeće kapne kakva značajnija lova, možda si i priuštim neku od jeftinijih pila...
enigma:
slažem se s filipom, eventualno bi uzeo neki od 125, sad imam kineza od 50 i do posla i mora i više nego dovoljan...
jedino je malo bed na otvorenoj cesti i upravo zbog toga od 125, al zasad ništa...ipak ima kredita za poplaćat :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju