Tehnički kutak > Tuning skutera

tuning za utrke SF2

<< < (11/12) > >>

frnta:
evo frend oce na utrke sa zipom pa ga zanima kaj da njega stavi zip je zracno hladenje on ide u Italiju preko ferja pa ce ic u top prefomanc tvornicu to kupit

BiVeR:
sretno u nabrijavanju tog sf-a al jel mi možeš sam reč kaj si stavio duplu vilicu napred il serijska, jer kolko ja znam ta serijska je tolko mekana da... ugl jedino mi t nejde u glavu kak uletit s tom viljom u zavoj pošteno a da se izađe iz njega... jer možda je  upravo to razlog zašto...
NIKO NE VOZI TRKE SA SPEEDFIGHTOM[/size][/b]

frnta:

--- Citat: BiVeR - 27 Ožujak, 2007, 19:08:30 ---sretno u nabrijavanju tog sf-a al jel mi možeš sam reč kaj si stavio duplu vilicu napred il serijska, jer kolko ja znam ta serijska je tolko mekana da... ugl jedino mi t nejde u glavu kak uletit s tom viljom u zavoj pošteno a da se izađe iz njega... jer možda je  upravo to razlog zašto...
NIKO NE VOZI TRKE SA SPEEDFIGHTOM[/size][/b]

--- Kraj citata ---
pa od ove godine ce vozit dvije osobe sa speedfightom

ivanm:
pežo je loš u zavojima..
a za zipa od 70 ccm AC postoji mislim tpr alu s jednom karikom, tp radilica, 19 phbg bs frgazer..
postoji i italkit alu s jednom karikom i athena racing, to je sve slično..
al ja bi stavio mhr od malossija koji je sličan ali puno kvalitetniji i mhr auspuh.. naravno to je sve slabija klasa od TEAM-a ali još uvijek bolje od pežoa..
http://www.malossi.com/Catalogo/scheda.asp?Codice=31%208398&Modello=MO/PIZI00&MostraMarche=0
http://www.malossi.com/Catalogo/scheda.asp?Codice=32%209834&Modello=MO/PIZS00&MostraMarche=0
od 50 ccm postoji mhr team 50, ali to je druga priča..

BlitzMan:
ja sma sad frendu preradio cilindar na serijali runneru i treba stavit vecu diznu i malo lakse rolice pa cemo vidit sta se moze izvuc iz 50ccm

a konj mi nece rec kako sad ide  malo kaze ide dobro/ide isto, pa kaze da mu fali nesto da ga otvori

da se vratim temi = zanimljivo je to sa 50ccm kad su svi ograniceni

malo sredit sf-a sa vilicama i to pas vidit ivane ;), ako imas para sve se moze

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju