Tehnički kutak > Tuning skutera

tuning za utrke SF2

<< < (3/12) > >>

Mr J:

--- Citat: el - 20 Ožujak, 2007, 18:57:31 ---sta se dobije s tim usisom?

--- Kraj citata ---

dobije se bolje punjenje cilindra, bolji odaziv na gas...

Mr J:
stavi radilicu sa punim polutkama kako bi smanjio kompresioni prostor i digao kompresiju... smanjis squis, karb 19 + gljiva (bolji odaziv na gas), gume : sava mc 29, battlax...
malossi multivar, kevlar remen, tvrde opruge na kvacilu kako bi start bio sto bolji...

treba podesiti kit i auspuh do 6kW = 8.16KS

frnta:

--- Citat: Mr J - 20 Ožujak, 2007, 19:21:47 ---stavi radilicu sa punim polutkama kako bi smanjio kompresioni prostor i digao kompresiju... smanjis squis, karb 19 + gljiva (bolji odaziv na gas), gume : sava mc 29, battlax...
malossi multivar, kevlar remen, tvrde opruge na kvacilu kako bi start bio sto bolji...

--- Kraj citata ---
ma nesmijem stavit kit jer je klasa do 50ccm a ne 70 pa moram stavit neke bolje djelove e jer mi mozes rec samo cijenu tih djelova da znam

Mr J:

--- Citat: frnta - 20 Ožujak, 2007, 19:24:54 ---
--- Citat: Mr J - 20 Ožujak, 2007, 19:21:47 ---stavi radilicu sa punim polutkama kako bi smanjio kompresioni prostor i digao kompresiju... smanjis squis, karb 19 + gljiva (bolji odaziv na gas), gume : sava mc 29, battlax...

--- Kraj citata ---
ma nesmijem stavit kit jer je klasa do 50ccm a ne 70 pa moram stavit neke bolje djelove e jer mi mozes rec samo cijenu tih djelova da znam

--- Kraj citata ---

aha... onda auspuh, dizanje kompresije sa radilicom i smanjenjem squisha, usis i karb + gljiva i prijenos i jos bih digao tajming preljevnim kanalima...

kupuj polovne dijelove pa ces proci jeftinije...

inace cijene su ti okvirne onima na www.scooter-attack.com

frnta:

--- Citat: Mr J - 20 Ožujak, 2007, 19:21:47 ---
aha... onda auspuh, dizanje kompresije sa radilicom i smanjenjem squisha, usis i karb + gljiva i prijenos...

--- Kraj citata ---
kako da dignem kompresiju i smanjim squish(kaj je to)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju