Tehnički kutak > Tuning skutera

problem s lunom vision 2

<< < (4/60) > >>

jeronimo:
   A ima još jedna stvar, moja ljepša polovica se plaši za mene , preživil si rat - samo da mi sad pogineš još mi samo to treba :jerk:  :jerk:  :nono:. Hebiga kak njoj objasnit da me pukla kriza srednjih godina  :laughing6:  :toothy12:  :toothy9: .
   Ali bum ja mašinu odblokiral uskoro i poduzel sve kaj se može da iz nje izvučem maximum (mislim iz Lune). Ovu sezonu vozim se na Luni a na godinu možda padne Gilera Runner pa da ja i moj kum krenemo zajedno ko u najboljim (ratnim) danima.
   Dečki mladi uživajte u životu dok možete  :happy6: , pazite kak vozite  :jerk:, poštujte roditelje i starije , volite i ljubite našu dragu domovinu Hrvatsku i poševite sve na kaj vam se digne jer godine prelete ko lude da ni sami toga niste svjesni .  :hello:

robert:
rekao sam ti da će silvio to sredit.

@alfa: sad imamo jednog više za klub penzionera :laughing1: i meni je skoro pa 37

@rakija (rakitje00): ne pričaj gluposti o brzini lune ako nisi 100% upućen. totalno odblokirana luna ide solidnih 70 ako se pazi na razradu. prvih 500-600 kilometara se nesmje klati ali onda peglaj kako želiš. ali uvjek pustiti 3-4  minute da se zagrije motor

R@kija:

--- Citat: robert - 21 Travanj, 2009, 17:33:25 ---rekao sam ti da će silvio to sredit.

@alfa: sad imamo jednog više za klub penzionera :laughing1: i meni je skoro pa 37

@rakija (rakitje00): ne pričaj gluposti o brzini lune ako nisi 100% upućen. totalno odblokirana luna ide solidnih 70 ako se pazi na razradu. prvih 500-600 kilometara se nesmje klati ali onda peglaj kako želiš. ali uvjek pustiti 3-4  minute da se zagrije motor

--- Kraj citata ---

haha rakija...daj reci robi nas ti kakave đekove ima odblokirani cdi od lune...mozda bi si u betu otiso po njega ak je isti ko moj da ne narucujem sa cilindera

robert:
nebi ti znao reći ja sam svoje konektore nna serijskom luna cdi morao pripasati na minarelli

Ndoc:
Jel Luna ima jos koju blokadu osim CDI-a?

Moja Luna je kupljena krajem prvog mjeseca. Na 300km je stavljen odblokirani CDI.

U pocetku je prilicno tesko palila i maksimalna brzina, nakon skidanja CDI blokade, je bila oko 70 km/h.
Na servisu na 1000km je na moju primjedbu da tesko pali postelan karburator i od tad pali bez greske ali maksimalna brzina je pala na jedva 60km/h.
Jednostavno ne reagira na zadnju trecinu gasa. Meni se cini da opet karb nije postelan kako treba.

Sto vi mislite?

Sory kaj ti se krpam na post :) al ne isplati se za ovo otvarat drugi!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju