Tehnički kutak > Tuning skutera

problem s lunom vision 2

<< < (3/60) > >>

luna500rr:
Stavi odblokirani CDI ici ce ti preko 65 i skini blokadu s variomata, ako je imas. Ako ti je motor iskljucivo za vozikanje, bolje bi ti bilo da skines blokade jer ce ti manje trositi a i po potrbi ce moci ici malo vise, a svaki km dobro dodje na sirokoj cesti

R@kija:
ima ko sliku odblokiranog cdi-a za lunu...moze slika đekova samo..svejedno

jeronimo:

--- Citat: luna500rr - 21 Travanj, 2009, 14:48:56 ---Stavi odblokirani CDI ici ce ti preko 65 i skini blokadu s variomata, ako je imas. Ako ti je motor iskljucivo za vozikanje, bolje bi ti bilo da skines blokade jer ce ti manje trositi a i po potrbi ce moci ici malo vise, a svaki km dobro dodje na sirokoj cesti

--- Kraj citata ---
  :laughing7: :laughing9: nemam 16, nemam ni 18, nemam ni 20 - imam 39  :toothy10: još malo pa 40  :laughing6: . Tako da mi je skuter za proć na vikendicu ( 10 km ) da ne trošim SX4 bez potrebe, proći na kavu, malo se vozikat preko vikenda ( jer  mogu bolje razgledat mlade tete  :o  :o  nego iz tutača )

luna500rr:

--- Citat: jeronimo - 21 Travanj, 2009, 15:10:33 ---  :laughing7: :laughing9: nemam 16, nemam ni 18, nemam ni 20 - imam 39  :toothy10: još malo pa 40  :laughing6: . Tako da mi je skuter za proć na vikendicu ( 10 km ) da ne trošim SX4 bez potrebe, proći na kavu, malo se vozikat preko vikenda ( jer  mogu bolje razgledat mlade tete  :o  :o  nego iz tutača )

--- Kraj citata ---

Ija imam Suzukija, ali Samuraja :laughing9: , ovisno di zivis dobro ti dodje par km/h kad ti se zaljepi šleper na ledja, znaci to puno, a i kad se vozas samo po naselju, ili gradu ili gdje god da zivis, manje ce ti trosit bez blokada, iako mislim da samo sa elektricnom to nije stetno voziti
sto se tice teta, ima i boljih rjesenja, mada sam jos balavac naprema tebi pa ti i nemoram ni spominjat  :toothy9:

3alfa3:

--- Citat: jeronimo - 21 Travanj, 2009, 15:10:33 ---  :laughing7: :laughing9: nemam 16, nemam ni 18, nemam ni 20 - imam 39  :toothy10: još malo pa 40  :laughing6: . Tako da mi je skuter za proć na vikendicu ( 10 km ) da ne trošim SX4 bez potrebe, proći na kavu, malo se vozikat preko vikenda ( jer  mogu bolje razgledat mlade tete  :o  :o  nego iz tutača )

--- Kraj citata ---

Oooo, generacija (skoro)...

Svejedno, blokade su stetne za skuter. One su tu samo zbog zakonskih normi. Slikovito receno, to je isto kao da vuces zatvorenicku kuglu na nozi. Trosit ces vise energije, ici sporije, a i radis stetu (ozlijede).

Jos slikovitije, to je kao da ti neko iz getribe auta makne 4. i 5. brzinu. Vozit ces se u 3.-oj na previsokim okretajima, a mogao bi komotno u 5.-oj

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju