Tehnički kutak > Tuning skutera

problem s lunom vision 2

<< < (24/60) > >>

jeronimo:

--- Citat: stype - 24 Lipanj, 2009, 11:15:09 ---Mislim da mi ni to nemože pomoć, jer svaki put kad skinem svjećicu, mokra je od goriva.
U svakom slučaju ništa me ne košta probat.Thnx. :glasses9:

--- Kraj citata ---

Probaj , ništa te ne košta - samo poslije NE PALI CIGARETU !

stype:
 :mosmislit:

ivanm:
kolega ima novu Lunu i skuter mu je stalno crkavao, trokirao, jedva išo, nije ga mogo upalti, pa kad upali gasi se na leru itd...
zamjenili su mu onaj CDI blokiran, i sredili ostalo i sad je preporođen skuter..
elektronske blokade su nezdrave za dužu vožnju..

stype:
Gle, skuter ima 230 km, najdulja relacija koju je u komadu odvozio je 7km i to max 50kmh. Stajao je 4 dana i više ne pali. zaboravio sam napomenuti da na ispušoj grani nešto curi (vjerovatno od verglanja).
Niti jednom u 4 sata pokušaja paljenja nije dao ni najmanji znak dima. Sve je moguće, ali mi stvarno nije jasno kako takva jednostavna mašinica neće niti kihnut.

animatrix:
skini airbox pa probaj upaliti... mozda mu fali zraka ako je mokra svjecica... eventualno uzmi spricu od sredstva za pranje stakala, nafilaj je benzinom, kreni kurblati i uspricaj direktno u karb benzin, ako se krene paliti znaci da ti je negdje zastopan dotok benzina, ili mozda cak vakum ventil zeza

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju