Tehnički kutak > Tuning skutera
problem s lunom vision 2
jeronimo:
Jedno pitanjce; ono nešto dolje ispod spremnika goriva, ono iz čega izlaze crijeva za gorivo jel to vakum pumpa, vakum ventil ili kako se već zove ?
Nekako imam osjećaj da me to zeza i da zato Luna neće palit ako miruje par dana.
Ja bi to zamijenio ali s nečim kvalitetnijim.
Jel mogu stavit taj vakum ventil od nekog kvalitetnijeg skutera , Yamahe naprimjer ??
ivanm:
da, to je vakum ventil, ne vjerujem da te on zeza, da je zablokirao il nebi uopće upalio, a svječica bi bila suha il bi curilo stalno normalno a ti nebi ni znao neg bi se vozio..
ovo šta ti curi je benzin jer je prelio cilindar..
sa skutera treba skinuti blokadu i vozit ćeš se normalnije, sva ostala pitanja su suvišna..
ako imaš garanciju ne čačkaj sam nego ga odvezi tam nek ga osposobe..
jeronimo:
--- Citat: ivanm - 24 Lipanj, 2009, 18:51:34 ---da, to je vakum ventil, ne vjerujem da te on zeza, da je zablokirao il nebi uopće upalio, a svječica bi bila suha il bi curilo stalno normalno a ti nebi ni znao neg bi se vozio..
ovo šta ti curi je benzin jer je prelio cilindar..
sa skutera treba skinuti blokadu i vozit ćeš se normalnije, sva ostala pitanja su suvišna..
ako imaš garanciju ne čačkaj sam nego ga odvezi tam nek ga osposobe..
--- Kraj citata ---
Hebiga prijatelju ne pratiš i ne čitaš pozorno :angry9:, meni ne curi :laughing9: , curi čini mi se stipy :laughing7: , ja sam onaj koji je puhao u cijevi za dovod i povrat goriva :laughing9:.
Ovo je taj vakum ventil i jel mogu ja njega promjenit , to te ja pitam :
ivanm:
povuci ustima zrak iz cijevi sa vakum ventila, onu iz koje ne ide benga nego vakum, ako tada poteče benga iz ove druge, znači kad povučeš, procuri, onda ventil radi..
jeronimo:
Dobro , mene i dalje zanima jel ja mogu skinut na Luni ovaj njezin serijski vakum ventil i umjesto njega stavit neki drugi , od boljeg proizvođača , npr. Yamahe ?
Također jel bi mogao stavit neki drugi karburator , kvalitetniji ?
Jel to uopće ima smisla radit ??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju